Létrehozva: 2022.12.25.
Módosítva: 2022.12.25.

Farm VIP: Ezért nem hisznek a kommentelők Szorcsik Vikinek

Akár logikusnak is tűnhet a színésznő által felvázolt helyzet a közte és Mischinger Péter között kialakult botrányban. Akár...

Azt nem állíthatnánk, hogy kettészakadt volna a Farm VIP nézőinek tábora a hetek óta tartó Szorcsik kontra Mischinger balhéban, hiszen a felvételek egyelőre mind azt bizonyítják, hogy az egykori exatlonos maximum a hangját emelte fel a színésznővel szemben, de azt is inkább a távolság miatt és közben egyáltalán nem káromkodott. Ugyanakkor a Viki tartja magát a kamerák előtt elhangzott vádjaihoz, vagyis, hogy Péter "nagyon csúnyán beszélt vele", csak éppen ezt valamiért nem rögzítette sem a kamera, sem mikrofon. 

Fotó: TV2

Van azonban egy akár döntő fontosságú tényező, amit eddig valahogy Szorcsik Viki nem vett számításba, vagyis több is akad, így menjünk sorba. 

Mint ismeretes, az ominózus kecsketerelő feladat során szólalkozott össze a Farm VIP két játékosa, amely a felvételek tanúsága szerint egy félreértésen alapult. Jelesül azon, hogy Péter keményebb hangvételben szólt oda Dudás Mikinek, amit Viki a távolság miatt magára vett és ordenáré stílusban kérte ki magának a "sértést". Peti itt azt javasolta csapattársának, hogy "mossa ki a fülét", amivel alaposan elrúgta a pöttyöst a színésznőnél. Ekkor szabadult el a pokol. Viki folyékony káromkodások közepette szapulni és fenyegetni kezdte Pétert, aki láthatóan igyekezett kihátrálni a mindenkihez méltatlan szituációból, vagyis nem vette fel a kesztyűt. Az eset folytatása később a farmgyűlésen eszkalálódott, ahol Viki kifejtette, attól fél, hogy Mischinger Péter fizikailag bántalmazná őt, sőt attól is, hogy "vasvillát állít a hátába". Péter ezt azután kommentálta, hogy a jelenet adásba került és kijelentette, hogy rágalmazásnak tekinti a színésznő szavait. Éppen ezért felszólította, hogy nyilvánosan kérjen tőle bocsánatot. Nyílt levelében kifejtette, hogy Viki állításai akár az állásába, a karrierjébe is kerülhetnek, majd kijelentette, hogy ha a bocsánatkérés és a hazugság elismerése elmarad, bírósághoz fordul. 

Péter mellett egyébként több egykori exatlonos is és a Farm VIP másik játékosa, Vajtó Lajos is nyilvánosan kiállt, illetve a nézői kommentek is egyértelművé tették, hogy neki adnak igazat, így akár pont is kerülhetett volna történet végére, de nem így lett. A színésznő konzekvensen tartja magát ahhoz, hogy Péter sértegette és fenyegette, sőt a Blikknek adott videóinterjújában meg is ismételte a vádjait. Itt hangzott el az az állítás is, amely szemet, vagy inkább "fület szúrt" sokaknak. Viki újra előadta a verzióját arról, hogy amit ő állít, azt nem rögzítették a TV2 kamerái és hangban sincsenek meg, mivel a kollégák nem értek oda az esethez, mert épen máshol volt dolguk. 

De, hol itt a hiba? Íme a nézők észrevétele!

 

"Viki! Az még rendben van, hogy a kamerások közül éppen senki nem volt ott, amikor "mindaz történt", amit állítasz". De, hogy hangban sincsenek meg Péter mondatai, az már sántít egy kicsit. Ha jól tudom, jóideje nagy hatótávú mikroportokat használnak a televízióknál, vagyis a hang rögzítéséhez nem kell egyetlen stábtagnak sem a játékosok mellett állniuk. Ennél fogva az az állításod, hogy éppen nem vették a hangot, nos minimum furcsa!"

"Éppen egyszerre krepált be a te mikrofonod és Péteré is?! Ó, hogyne!"

"Kedves Viktória! Az a baj, hogy nem csak Péterrel szemben engedtél meg magadnak minősíthetetlen stílust! Így elég hihetetlen, hogy te vagy itt az ártatlan bárány! Az sem szép, hogy Petivel szemben felhozol egy régi történetet, hiszen ott is kiderült, hogy neki volt igaza!"- írták a balhéról szóló cikkek alatt a kommetelők. 

Persze nehéz úgy igazságot tenni, hogy mi nézők nem voltunk ott a Farm VIP forgatásán, de az tény, hogy ha a kameráknak nem is, de a portoknak rögzíteniük kellett mindazt, ami ott történt... 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő zagyvaságokat hordtak össze – a Házasság első látásra legjobb aranyköpései

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

borsonline.hu

Hazatértek az Ázsia Expressz szereplői, Tilla: „Van mit kipihenni”

magyarnemzet.hu

Jürgen Klopp és Mohamed Szalah összeveszett, az edző rossz hírt közölt

hirtv.hu

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 28.: a Halak szerelmes, a Mérleg jókedvű

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Így emlékszik vissza Bebe a Picasso Branch-ra

SHOWBIZ

Mindent rögzített a kamera! Óriási pofont adott Ördög Nóra a Zsákbamacska műsorvezetőjének

SHOWBIZ

Most jött: rosszul lett és összeesett egy lány a Budapest Parkban, leállították a Blahalouisiana koncertet

SHOWBIZ

Elhunyt a legendás magyar rendező, András Ferenc – Itt láthatod a legjobb filmjét