Létrehozva: 2022.11.18.

Ma kiderül, ki nyeri a Money or Love-ot

Ma este kiderül, melyik páros nyeri a Money or Love-ot. A nézők által kiválasztott páros tagjainak dönteni kell, kérdés: a pénzt vagy a szerelmet választják.

Szerző CS.H.

Este 9-kor kezdődik a Best of Money or Love – a nézők a műsor legizgalmasabb pillanatait láthatják, este 10-kor pedig indul a várva várt döntő

A párok történetének felidézése után megtudjuk, a nézők szavazatai alapján ki nyeri a műsort. Ezután kell a párok egyes tagjainak külön-külön döntést hozni, kérdés, hogy a pénzt vagy a szerelmet választják. Ők nem tudják, hogy az adott választás milyen nyereményt vonz maga után. 

Fotó: TV2

Kitty nagyon örül, hogy eljutottak a döntőig Aidannal, úgy gondolja, büszkék lehetnek magukra. Az erősségük szerinte végig az volt, hogy őszinték voltak és nem akarták megjátszani magukat. Aidanban is pont ezt a tulajdonságát tiszteli. Kitty úgy fogalmazott, nagyon sok élménnyel gazdagodott Dominikán, nagyon sok barátot szerzett, amik szerinte értékes kapcsolatok lettek és maradnak is. Nem volt azért mindig könnyű neki a messzi távolban. 

„Számomra talán az volt a legnehezebb, hogy a családtagjaimmal, barátaimmal nem hogy találkozni nem tudtam, hanem hónapokon át beszélni sem tudtunk egymással. Az volt a legnehezebb, hogy nem tudtam kikérni a véleményüket. Ági nagyon sokat segített nekem a játék során, hasonló véleménnyel van dolgokról, mint szerintem anyukám, így rá tudtam támaszkodni. Meg persze Aidan-re, nélkülük nem ment volna.”

Aidan a kezdetektől fogva bízott abban, hogy sikerülni fog eljutniuk a döntőig. Kittyhez hasonlóan, úgy gondolja, hogy erősségük elsősorban az őszinteségük volt és természetesen az, hogy megbíztak egymásban és kitartottak egymás mellett. Aidan azt is elmondta, mit szeret a legjobban a párjában. 

„Bármit el tudok neki mondani, ő is nekem, nem titkolózunk a másik előtt, fontos az, hogy nyíltak tudunk egymással szemben lenni.”

Aidan a bezártságot tűrte nehezen, számára ez volt a legmegterhelőbb mentálisan. A végén nagyon nehéz volt, hogy zenét sem tudtak hallgatni, a családtagjaikkal, barátaikkal beszélni. Hogy miért érte meg részt venni a műsorban?

Legfőképpen az önismeret miatt. Amikor bejöttem, nem számítottam arra, hogy ennyi mindent tanulok magamról, hogy hogyan viselkedem adott helyzetekben. Emellett hálás vagyok, hogy nagyon fontos embereket ismertem meg. Kitty-n kívül Bazsi is nagyon közel került hozzám, a mi barátságunk szerintem nagyon erős lett és megmarad.”

Ha a nézők által kiválasztott páros tagjai mindketten a szerelmet választják, akkor a pár 5 millió forintot kap együtt és egy karibi luxusnyaralást. Ha mindketten a pénzt választják, akkor 5 milliót kapnak fejenként. Ha az egyikőjük a pénzt választja, a másik a szerelmet, akkor aki a pénzt választja 10.000.000 nyer. Aki a szerelmet, ő egy karibi luxusnyaralást egy általa választott személlyel.
 

 

Szerző CS.H.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Világháborús üzenetet küldött Amerika

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

hirtv.hu

Eléggé bepipult Magyar Péter a Datadatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Ide hallgass, te Magyar Péter!

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

travelo.hu

Nem túl jó hír az Ausztriába igyekvőknek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Válása miatt kapott hideget-meleget Szabó Ádám felesége

SHOWBIZ

„Elkezdett flörtölni velem...” – kiakadtak Petrán a Házasság első látásra nézői

SHOWBIZ

Mesterséges intelligencia írt dalt Bochkor Gábornak

SHOWBIZ

Házasság első látásra: dönthettek a párok a válásról, mindenki ledöbbent a választásokon - videó

SHOWBIZ

Emlékszel még A klinika szereplőire? Így néz ki ma Udo, Elke nővér és Brinkmann professzor