6 hónapja

Ma kiderül, ki nyeri a Money or Love-ot

Ma este kiderül, melyik páros nyeri a Money or Love-ot. A nézők által kiválasztott páros tagjainak dönteni kell, kérdés: a pénzt vagy a szerelmet választják.

Szerző CS.H.

Este 9-kor kezdődik a Best of Money or Love – a nézők a műsor legizgalmasabb pillanatait láthatják, este 10-kor pedig indul a várva várt döntő

A párok történetének felidézése után megtudjuk, a nézők szavazatai alapján ki nyeri a műsort. Ezután kell a párok egyes tagjainak külön-külön döntést hozni, kérdés, hogy a pénzt vagy a szerelmet választják. Ők nem tudják, hogy az adott választás milyen nyereményt vonz maga után. 

Fotó: TV2

Kitty nagyon örül, hogy eljutottak a döntőig Aidannal, úgy gondolja, büszkék lehetnek magukra. Az erősségük szerinte végig az volt, hogy őszinték voltak és nem akarták megjátszani magukat. Aidanban is pont ezt a tulajdonságát tiszteli. Kitty úgy fogalmazott, nagyon sok élménnyel gazdagodott Dominikán, nagyon sok barátot szerzett, amik szerinte értékes kapcsolatok lettek és maradnak is. Nem volt azért mindig könnyű neki a messzi távolban. 

„Számomra talán az volt a legnehezebb, hogy a családtagjaimmal, barátaimmal nem hogy találkozni nem tudtam, hanem hónapokon át beszélni sem tudtunk egymással. Az volt a legnehezebb, hogy nem tudtam kikérni a véleményüket. Ági nagyon sokat segített nekem a játék során, hasonló véleménnyel van dolgokról, mint szerintem anyukám, így rá tudtam támaszkodni. Meg persze Aidan-re, nélkülük nem ment volna.”

Aidan a kezdetektől fogva bízott abban, hogy sikerülni fog eljutniuk a döntőig. Kittyhez hasonlóan, úgy gondolja, hogy erősségük elsősorban az őszinteségük volt és természetesen az, hogy megbíztak egymásban és kitartottak egymás mellett. Aidan azt is elmondta, mit szeret a legjobban a párjában. 

„Bármit el tudok neki mondani, ő is nekem, nem titkolózunk a másik előtt, fontos az, hogy nyíltak tudunk egymással szemben lenni.”

Aidan a bezártságot tűrte nehezen, számára ez volt a legmegterhelőbb mentálisan. A végén nagyon nehéz volt, hogy zenét sem tudtak hallgatni, a családtagjaikkal, barátaikkal beszélni. Hogy miért érte meg részt venni a műsorban?

Legfőképpen az önismeret miatt. Amikor bejöttem, nem számítottam arra, hogy ennyi mindent tanulok magamról, hogy hogyan viselkedem adott helyzetekben. Emellett hálás vagyok, hogy nagyon fontos embereket ismertem meg. Kitty-n kívül Bazsi is nagyon közel került hozzám, a mi barátságunk szerintem nagyon erős lett és megmarad.”

Ha a nézők által kiválasztott páros tagjai mindketten a szerelmet választják, akkor a pár 5 millió forintot kap együtt és egy karibi luxusnyaralást. Ha mindketten a pénzt választják, akkor 5 milliót kapnak fejenként. Ha az egyikőjük a pénzt választja, a másik a szerelmet, akkor aki a pénzt választja 10.000.000 nyer. Aki a szerelmet, ő egy karibi luxusnyaralást egy általa választott személlyel.
 

 

Szerző CS.H.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt a vég: teljes ukrán megsemmisülés

origo.hu

Megverték Opitz Barbit egy budapesti plázában

borsonline.hu

Újabb bizonyíték: 19. századi festmény árulkodik az időutazásról

hirtv.hu

Vezércikk: Magyarország mellé állt Görögország az új szankciós csomag kapcsán

metropol.hu

Mount Everest - megtörte a csendet a világhírű serpa, aggasztó dologról beszélt

origo.hu

Mérgező élelmiszereket hív vissza a Lidl, ne egye meg azokat!

astronet.hu

Napi horoszkóp 2023. június 1.: a Nyilasnak szerencsésen indul a hónap, a Szűz vidám

ripost.hu

Sikertelen csúcstámadás, öt serpa hozta le a hegymászó holttestét

ripost.hu

Érik a szenzáció: Szoboszlai a példaképét, Ronaldót tömheti gólpasszokkal

mandiner.hu

Itt a Mandiner elképesztő nyári előfizetési akciója!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

„A legjobbakkal szemben nem szégyen elbukni” – Így búcsúztak a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Lékai-Kiss Ramóna elárulta, mit jósol a Nagy Ő-nek - Videó

SHOWBIZ

Íme a Nagy Ő kastélya! Jákob Zoli szerelmifészkében jártunk - Videó

SHOWBIZ

Nincs vége a klipbotránynak: Most Rácz Gergő miatt bosszankodhat Horányi Juli

SHOWBIZ

Fekete volt valójában Sarolta királyné? Mi igaz az új Bridgerton történetből?

SHOWBIZ

„Ennek semmi köze nincs a kapcsolatunkhoz” – Ebbe nagyon belenyúlt Király Viktor

SHOWBIZ

Zámbó Krisztián: Egy csoda, ami apuval történik

SHOWBIZ

Tina Turner halála előtti drámai vallomása: „Túl sokáig hittem azt, hogy a testem egy érinthetetlen és elpusztíthatatlan bástya”