SHOWBIZ

Szerző Maca néni

2 hónapja

Gáspár Bea: Marics Petiék 10 millióról mondtak le értünk

Péntek este egy ország álla esett le, amikor a VALMAR-os fiúk átadták helyüket a kieső Gáspáréknak. Bea asszony még ma is hálával gondol a srácokra.

Gáspár Győző és Bea asszony idestova 25 éve mozognak a honi bulvárban, de még soha nem tapasztaltak ahhoz hasonló önzetlenséget, mint amit Marics Petitől és Valkusz Milántól kaptak az Ázsia Expressz pénteki hajszája után. Ők voltak ugyanis azok, akik harmadikként értek célba, ami egyben azt is jelentette, hogy nekik kellett volna távozniuk a TV2 országokon átívelő kalandjából. Bea és Győző már el is mondta búcsúbeszédét és békejobbot nyújtottak mindenkinek, akivel konfliktusuk akadt korábban. 

Fotó: TV2

Ezen a ponton robbant a bomba, hiszen VALMAR-os fiúk: Marics Peti és Valkusz Milán közölték, hogy ők szeretnének kiszállni és átadják a helyüket Gáspáréknak. A játék szabályzata nem tiltja ezt a csavart, így végül a srácok jöttek haza, Bea és Győző pedig új esélyt kaptak arra, hogy akár a végjátékig is eljussanak és megszerezzék a 10 milliós fődíjat. 

Fotó: TV2

A hajsza eseményeiről és a váratlan fordulatról Gáspár Beával beszélgettünk. 

Eleve nagyon fura nap volt. Annyira élveztük a hajsza feladatsorát, mint korábban még soha semmilyen megpróbáltatást a játék során. Győző egyenesen rajongott az ötletért, hiszen Leonardo da Vinci Utolsó vacsora című remekművét kellett élőben reprodukálnunk, vagyis a hajsza alatt minden kelléket meg kellett szereznünk ahhoz, hogy "megalkossuk" a milánói Santa Maria delle Grazie-templomban található csodát 

- kezdte beszámolóját Bea asszony

"Emlékszem, hogy a terítőt elsőre sikerült megtalálnunk és nagyon gyorsan sikerült közös fuvart találnunk Marics Petiékkel. Egy luxusbusszal mentünk a piacra, ahol epret árultunk, majd a pénzből beszereztünk mindent, ami a festményen az asztalra került. Vettünk halat, kenyeret, szőlőt, mindent, ami a festményen van. A kelyheshez egy memóriafeladaton át vezetett az út, de ezt is viszonylag gyorsan teljesítettük. Végül stoppolnunk kellett és itt csúsztunk el. Az istenért sem akartak felvenni minket, hogy stílusos legyek. Így gyalog cipeltük a hátizsákjainkat és a csomó cuccot a cél velé."

Ezen a ponton el is engedtük a futamot, hiszen biztosak voltunk benne, hogy Fanni és Mo, illetve Peti és Milo jobbak lesznek nálunk. 

"Úgy voltunk vele, hogy mi teljesítettük azt, amit kitűztünk magunk elé, hiszen a játék feléig eljutottunk. Megmutattuk mindenkinek, hogy bár nem vagyunk fiatalok, tudunk és akarunk is küzdeni. Persze már csak becsületből is végig csináltuk a napot, aminek a legérdekesebb része az utolsó feladat volt. Fel kellett terítenünk egy asztalt a festmény alapján és keresnünk kellett tizenegy embert, akik beöltöztek velünk és helyet foglaltak az asztal körül. Ez nem volt egyszerű, hiszen egy muzulmán országban... No, de találtunk jófej turistákat és néhány helyi boltost, akik belementek a játékba" - mesélte nevetve Bea, aki nem tagadja, leesett az álla, amikor Peti és Milán előálltak a felajánlásukkal. 

Gáspár Győző sem hitt a fülének... (Fotó:TV2)

"Nehéz megfogalmazni, mit is éreztem abban a pillanatban. Nem is hittem a fülemnek! Győzi már elmondta a búcsúbeszédet, mindenkit megölelt, mindenkitől elnézést kért, akit megbántott. Úgy néztünk a fiúkra, mint akik szellemet látnak! Hogy őszinte legyek, velük szemben nem is feltétlenül tartom fairnek, hogy elfogadtuk az ajánlatukat, hiszen egyértelmű esélyesei voltak az Ázsia Expressznek."

Tulajdonképpen ki merem jelenteni, hogy 10 millió forintról mondtak le azért, hogy mi maradhassunk a játékban. 

"Egyébként velük a mai napig kapcsolatban vagyunk. Ha nem is napi, de heti szinten megeresztünk egymás felé egy-egy telefont" - mondta a Ripost-nak Bea asszony. 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

31 évesen meghalt a dartsjátékos, aki történelmet írt 2018-ban

borsonline.hu

"Csótányok voltak a lakásban..." – aljas dologgal vádolták meg Polgár Tündét és családját

ripost.hu

Az a furcsa, hogy csak most lett vége, mondja a barát Kucseráék házasságáról

magyarnemzet.hu

Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for Democracyval

borsonline.hu

L.L. Junior páros lábbal szállt bele Iszak Eszterbe

mindmegette.hu

Ez tényleg működik! Így termessz te is gombát otthon

ripost.hu

„Kék gömbök jöttek be a házba” – a halál torkából tért vissza a professzor

ripost.hu

Ez a gyönyörű színésznő volt Kucsera Gábor nagy szerelme – Fotó

ripost.hu

Azt hitte, csak elfáradt: rákban meghalt a kismama, egyéves kislányát hagyta magára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

SHOWBIZ

Fekete Vonatból autóba: erre ment el Fatima előlege

SHOWBIZ

Farm VIP: Máris itt vannak az összeesküvés-elmélet gyártók

SHOWBIZ

Erre költi Ifj. Schobert Norbi a megnyert 12 milliót

SHOWBIZ

Óriási siker előtt áll a Wednesday-ben szereplő magyar kislány

SHOWBIZ

Csillagjegye buktatta le Meghan Marklet, ez mindent megmagyaráz

SHOWBIZ

"Semmi toi toi!" - Majkát ugratja a nép a Palacsintafesztiválos fellépése miatt

SHOWBIZ

A világ legnézettebb párkapcsolati realityje érkezik a TV2-re

SHOWBIZ

"Két-három évig minden csak arról szólt, hogy Tóth Andinak kinőttek a mellei"