Létrehozva: 2022.10.15.

Ázsia Expressz: András boldogan tér vissza a kukásautóra

Kevesen fogadtak volna arra, hogy éppen az egyik legsportosabb páros bukja el az első hajszát, de így lett.

Szerző Maca néni

Az Ázsia Expresszben minden feladat nagyon nehéz, de az összes megpróbáltatás közül magasan kiemelkedik két kihívás, melyek még a legedzettebb testet és lelket is próbára teszik. Az egyik ilyen a versenynapvégi szálláskeresés, a másik pedig a péntekenkénti hármas hajsza, melynek végén eldől, hogy melyik párosnak kell távoznia a versenyből. Idén az első hajszában a Csekka-Kata, a Darinka-Ernő és az András-Geri párosok küzdöttek meg a bennmaradásért. Végül Kása András és Rozs Geri értek be utoljára a célba, így számukra ért véget a TV2 kalandreality-je. A Ripost-nak András az Exatlon Hungary doyenje mesélt, aki cseppet sem csalódott a kiesés miatt.

Fotó: TV2

Jól indult a pénteki hajsza. Nagyon hamar megtaláltuk a galambot, amit el kellett engednünk, hogy hazarepüljön. Az is hamar meglett, hogy hol is lakik és megtalálnunk is sikerült őt a társai között. Jött a ketrectakarítás, amivel pikk-pakk végeztem. Szóval jó ütemben voltunk” - kezdte lapunknak András, aki szerint a stoppoláson és a következő feladaton kezdtek el megcsúszni.

Fénykép alapján kellett megtalálnunk egy embert a tömegben, majd emlékezetből úgy felkötni a kendőt a fejünkre, ahogy ő viselte. Az ember meglett, de elég sok időt vesztettünk a kendőnél, mert az Istennek sem sikerült lemásolnunk a módot, ahogy ő viselte." 

 És hát a városban stoppolás sem könnyű, sokkal nehezebb, mint a városon kívül, mert az autósoknak nyilván nincs kedvük velünk bíbelődni a dugóban, ha pedig felvesznek, akkor araszolunk

- idézte fel a fejvesztett rohanás részleteit Kása András. Az igazi feketeleves pedig csak ezután következett. A vízzel teli edényt és a termetes zsákot még csak-csak elcipelték a parfümárushoz, hiszen mindketten jó erőben vannak. De amikor az orrukat és a memóriájukat tették próbára a műsor furmányos agyú szerkesztői, érezték, hogy számukra elúszott a hajsza.

Fotó: TV2

Tíz parfümöt kellett megszaglásznunk és megjegyeznünk az illatokhoz tartozó nevet. Persze szírül. Onnan majd egy kilométert rohantunk, hogy tíz fickón azonosítsuk be az illatokat. Itt négyszer is hibáztunk, ami nem csak négyszer tíz perc kényszerpihenőhöz vezetett, de ugyanennyiszer kellett oda vissza rohannunk a parfümárus és az illatozó pasasok között. Itt már tudtuk, hogy valószínűleg Csekkáék és Darinkáék is előbb végeztek a nappal” - mondta Kása András.

A Fater becenéven is ismert András cseppet sem csalódott a kiesés miatt. Bár szívesen maradt volna még játékban, de nem a 10 milliós nyeremény, inkább az élmény és a megkötött barátságok miatt.

Amit megtanultam az egy hét alatt az az, hogy az ember minden nyelvismerettel több és több lehet. Én sajnos az alap angol szavakat sem ismertem és emiatt sokszor éreztem, hogy romlanak az esélyeink. Emberségből sokat tanultam megint, akárcsak az Exatlonok alatt." 

Én mindig arra törekszem, hogy ember tudjak maradni, történjék bármi. 

"Tőlem nem idegen, hogy segítsek, ha egy ellenfelem kerül bajba, és erre volt példa Ázsiában is. Szerintem nem csak az nyer, aki végigmegy egy versenyen és végül győzni tud, hanem az is, aki 'csak' második, tizedik, századik. Végül is mit veszítettem? Hazatérhettem a családomhoz, akik szeretettel vártak rám és büszkén öleltek magukhoz” - tette hozzá Kása, majd kitért a versenytársaira is.

Fotó: TV2

Nekem a legnagyobb ajándék, hogy olyan hírességekkel, színészekkel, zenészekkel játszhattam együtt, akiket mindig is csodáltam. Mindennél többet ér, hogy őket ma már a barátaimnak mondhatom. Én az egyszerű 'parasztgyerek' velük futhattam, küzdhettem és ez nagy ajándék." 

Boldogan ültem vissza a kukásautóra, hiszen nagyon szeretem a munkám.

"Már gyerekként is arról ábrándoztam, hogy ezt fogom csinálni. A tévézés egy jutalomjáték számomra, de nem az életem, csak egy plusz...” - zárta le a Ázsia Expressz harmadik szériájának első kiesője.  

Szerző Maca néni

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy bajban Máté Gábor: bűncselekmény lehet a Gyurcsány-pártnak adott kedvezmény

origo.hu

Meglepő dolog derült ki Tóth Gabi párjáról

borsonline.hu

Hoppá! Kiderült, mi Tóth Gabi szerelmének a civil foglalkozása

magyarnemzet.hu

Cristiano Ronaldo visszavonatta a büntetőt, ezért még Fair Play-díjat kaphat + videó

life.hu

Kiderült, mivel foglalkozik civilben Tóth Gabi új párja

origo.hu

Itt van Kína üzenete a harmadik világháborúról!

travelo.hu

Hatalmas ünneppel nyitott meg idén az ország első körfolyosós korcsolyapályája

origo.hu

Hihetetlen kedvezményekkel várja 65 év feletti vásárlóit a Lidl(x)

life.hu

Van megoldás a bakteriális hüvelyfertőzésre: így ismerjük fel(x)

lapcentrum.hu

Fizessen elő kedvenc lapjára! Kedvezményes előfizetés mellé ajándék könyvcsomag!

origo.hu

Az eMAG társ az ünnepi előkészületekben(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kísért a múlt? Egy hajszálon múlt a Sztárban Sztár leszek! énekesének sorsa

SHOWBIZ

"Gergő is másoknak írogat" - Kamu lenne a Power of Love egyik párjának szerelme?

SHOWBIZ

Fordulat A Nagy Ő-ben! Jákob Zoli elhidegült a nagy esélyestől

SHOWBIZ

Fájdalmas szakítása inspirálta a Sztárban Sztár leszek! dögös énekesét

SHOWBIZ

Megható fotót posztolt Terence Hill, véget ért egy korszak

SHOWBIZ

Opitz Barbi nem tagadja: Lelke betegíthette meg a vasárnapi élő show-ra

SHOWBIZ

Lakatos Levente megsértődik Ripli Zsuzsira – Ki lesz a sárgák vezetője?

SHOWBIZ

Meggyötörte a lelkét a forgatás - Kulisszatitkot árult el a Semmelweis-filmről a főszereplő