RETRO RÁDIÓ

A kérdés, ami mindenkit érdekel: Vomberg Frigyes otthon is főz?

Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2022. 10. 06. 17:10

A Mindmegette arról faggatta a népszerű séfet, hogy milyen gyakran ragad fakanalat otthon, mennyire kritikus az étellel, ha vendégségbe megy, és szerinte melyek egy jó séf legfontosabb tulajdonságai.

Vomberg Frigyes számára a konyha sosem volt idegen terep. Mivel a szülei is a vendéglátásban dolgoztak, már gyerekként belecsöppent a gasztronómia világába - sőt feleségével, Erzsébettel is munka közben, egy szálloda éttermében ismerkedtek meg. 

Mindketten a Duna Intercontinentalban dolgoztunk, én a konyhán, ő pedig felszolgáló volt 

- meséli Frigyes.

Fotó: TV2

Otthon is beáll a konyhába

"95 százalékban én főzök. A legtöbbször kívánságműsor van, és azt kell elkészítenem, amit a család szeretne. Mindig a lelkemre van kötve, hogy ne rugaszkodjak el nagyon az eredeti recepttől, maradjak tradicionális. Mivel nagyon válogatósak, oda kell figyelnem, mi a megrendelés. Tehát nálunk nagy szigor van." Hozzáteszi, van egy étel, amit szerinte a felesége készít a legjobban: a rakott krumpli.

 

A Séfek séfe népszerű ítészével készült teljes interjút a Mindmegette oldalán olvashatjátok el. Megéri!

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.