SHOWBIZ

Szerző Ripost

2 hónapja

100 ezer wattos ingyenbuli lesz szombaton – így juthatsz be!

Szuperkoncerttel ünneplik az Ötöslottó 65. születésnapját.

Micsoda szerencse! A 65 éves Ötöslottó 2022. október elsejei Szuperkoncertjén bárki ingyen részt vehet a Puskás Aréna Szoborparkban. Bár a kapukat 16:30-kor nyitják, a bejutás érdekében érdemes jóval korábban érkezni a budapesti helyszín Stefánia úti főbejáratához.

Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A kapunyitás után egy órával, 17:30-tól a VALMAR indítja be a bulit! S mielőtt azt mondanád, Úristen, gyorsan eláruljuk, hogy Marics Petiékhez két dal erejéig csatlakozik Szikora Robi, szóval a nyár egyik legnagyobb slágerét együtt énekelheted a kedvenceiddel a Szuperkoncerten.

Szikora Robi (Fotó: Máté Krisztián)

Ami a folytatást illeti, 18:30-tól az MTV EMA közönségdíjasa, a Follow The Flow fokozza a hangulatot, majd a 20 órakor kezdődő Rúzsa Magdi-koncert koronázza meg az estét.

RÚZSA Magdi
Fotó: Czeglédi Zsolt

A hangulat garantált, a fellépők pedig a megnyújtott színpadelőtérnek köszönhetően még közelebb kerülhetnek a közönséghez. A 100 ezer wattos hangtechnika mellett a lézer- és pirotechnikai show, több mint 300 négyzetméternyi LED-fal teszi teljessé a felejthetetlen élményt.

S ha mindez nem lenne elég, az eseményre vonattal, illetve autóbusszal utazók 50%-os menettérti kedvezményben részesülhetnek október 1-jén a MÁV-START Zrt. és a Volánbusz Zrt. járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes!

A Szerencsejáték Zrt. a fogyatékossággal élőkre is gondolt, ők egy külön, a színpad közvetlen közelében elhelyezett, akadálymentes lelátóról élvezhetik a koncerteket. A helyszínt egy különálló, kizárólag számukra fenntartott beléptetési ponton közelíthetik meg az Ifjúság útja felől.

Ha valaki mégsem tud személyesen részt venni a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertjén, élőben ITT követheti majd a szombati bulit.

A rendezvény ideje alatt a helyszíni értékesítésből befolyt teljes összeget a Szerencsejáték Zrt. az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajánlja fel, így támogatva a gyermekek felzárkózását segítő Kapaszkodó programot, melyen keresztül a Szervezet összesen több mint 3000 nehéz körülmények között élő hátrányos helyzetű gyereknek biztosít többek közt iskolán kívüli korrepetálást, fejlesztő foglalkozást.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!