SHOWBIZ

Szerző Doris

1 hónapja

Szente Vajk elárulta: Nem szabad, hogy erről szóljon a Dancing with the Stars

A Jászai-díjas rendező először foglal helyet a nagyszabású show-műsor zsűrijében.

Alaposan megújult a harmadik évadra a Dancing with the Stars zsűrije, Molnár Andrea és Kováts Gergely Csanád távozik, Juronics Tamás, Kossuth-díjas koreográfus, valamint Szente Vajk, Jászai Mari-díjas rendező érkezik a TV2 produkciójának ítészei közé.

Szente Vajk
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Utóbbival arról beszélgettünk a nagyszabású sajtótájékoztatón, hogy milyen érzésekkel vág bele a zsűrizésbe.

"A zenés színház, amiben én aktívan részt veszek, körülbelül 33 százalékban táncból áll. Amióta ezzel foglalkozom, én nagyon sokat figyelem, elemzem a táncot, sokféle formáját. A színház azért jó, mert a tánc rengeteg fajtáját, műfaját láthatod, akár egyetlen zenés darabon belül. Ezzel együtt semmiképp sem szabad, hogy a Dancing with the Stars a színházról szóljon! A táncnak mindig mesélnie kell valamilyen történetet, de indirekt módon, a tánclépésekkel. Ezt várom nagyon a versenyzőktől: kevesebb színház, több tánclépés a jelszó" - kezdte a Ripost-nak Vajk, aki azt is elárulta, már most összeszokott a zsűritársaival, hiába mindenki más karakter.

"Sokat teszteltük már egymást. Azt hiszem, hogy egy ilyen szituációban én szoktam lenni a rossz zsaru, bár természetesen adásról adásra alakulhat. Az biztos, hogy minden versenyzőt nagyon komolyan veszünk, és merjük őket arra sarkallni, hogy átgondoltabb, precízebb produkciókat állítsanak színpadra. Ha ennek az az ára, hogy alacsony pontszámot kell nekik adni, akkor bizony így lesz" - jelentette ki a rendező, aki korábban szinte naponta játszott musicalekben, de erre már hat éve nem volt példa. 

"Kicsit sem hiányzik már, hogy zenés darabban színpadra lépjek, és táncoljak is, de az biztos, hogy szerettem az életemnek ezt a részét is. Volt, amikor sok éneklés és tánc volt az életem, most inkább a másik oldalon állok, de ezt sokkal jobban élvezem" - vallotta be az új zsűritag.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!