SHOWBIZ

Szerző Ripost

1 hónapja

Mándoki László: A zene a leghatalmasabb falakat is képes ledönteni

Augusztus 19-én este hét órakor ünnepli a 30. születésnapját a Mándoki Soulmates a Budai várban.

Szerző Ripost

Mándoki László és a Mándoki Soulmates 30. jubileumi nagykoncertjét adja augusztus 19-én a Budai Várban. 

Harminc év a színpadon és negyven év a stúdióban címen exkluzív dokumentumfilmet vetítettek a pályafutásukról július végén a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban. Ebben a filmben bemutatták az elmúlt három évtized értékes momentumait a zenekar megalapításának napjától a jelenig. A csapat emlékezetes koncerteket adott már New Yorkban, Londonban, Párizsban, de Leslie nem felejti el a gyökereit, így a hazai közönségét is megajándékozza egy hatalmas élménnyel. 

Augusztus 19-én 19:00 órától, Harminc év a zene szolgálatában címmel jubileumi koncertet ad az impozáns budai várban, a Szentháromság téren a Grammy-díjas tagok sorát felvonultató Mandoki Soulmates, melyre Leslie Mandoki számos elismert zenészt hívott meg a világ minden tájáról. Mandoki mellett többek között Al Di Meola, Mike Stern, Richard Bona, Randy Brecker, Till Brönner, Nick van Eede és Tony Carey áll majd színpadra.

A 18-án este tartott sajtótájékoztatón Leslie volt olyan kedves, hogy elmesélje, mit is jelent neki a közös munka, és a pénteki nagykoncert.

"Borzalmas két éven vagyunk túl. Ilyenkor van igazán szükség arra, hogy összefogja valami az embereket, és mi más lenne erre jobb eszköz, mint a zene maga. Ezért is fontos számomra, hogy a Soulmatesben minden kontinensről megtalálható valaki. Ezzel is mutatjuk, hogy a zene a leghatalmasabb falakat is képes ledönteni az emberek között, és most pont arra van szükség, hogy a szeretet nyelvén egyesítsük az embereket" – nyilatkozta Mándoki László a Borsnak.

Fotó: Máté Krisztián / Bors

A Soulmates ráadásul ezen a koncerten egy sokunk számára ismerős és szeretett énekessel is kiegészül, Takáts Tamással.

"Hihetetlen élmény ilyen tehetséges zenészekkel együtt színpadra állni, várom már, hogy megélhessem ezt a pillanatot" – mondta a sajtótájékoztatón a Karthago frontembere.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!