Létrehozva: 2022.08.29.
Módosítva: 2022.08.29.

Hihetetlen de működik! Jóban van Curtis exe és az új szerelme

A legtöbb nő bizonyosan kategorikusan mondana nemet az ötletre, hogy párja egykori szerelmével csapoljon egy koncerten.

Szerző Maca néni

A Bors napilap hirtelen ötlettől vezérelve szegődött  Curtis mellé egy teljes napon át, hogy meglessék, honnan indul koncertezni, miképp zajlik egy hangbeállás, milyen öltözőt kap, lesznek-e különleges kívánságai a fellépés előtt, kik kísérik a bulira, és arra is kíváncsiak voltak, hogy milyen ember Széki Attila akkor, amikor épp nem kamerák előtt szerepel. Egy egész napon át ugyanis nem lehet szerepben maradni…

Fotó: Bors

Pénteken, kora délután másodpercre pontosan háromkor csöngött a lap munkatársának telefonja, Curtis az, azt kérdezte, hogy hol vannak, 15.00-ra volt megbeszélve a találkozó. A válaszukat, hogy már itt vannak, és pont most akartunk becsengetni, elégedetten nyugtázta, majd szinte katonás tempóban darálni kezdte a programot. Az Újpesti Városnapok 2022 nevű rendezvényre indult épp, talán nem is kérdés, hogy a kerület születésnapi bulisorozatán fellép ő is, mint vérbeli lokálpatrióta.

"Én vagy előbb megyek valahova, vagy nem megyek" – válaszolta nevetve arra a kérdésre, hogy pontos embernek tartja-e magát? Curtis ezzel a rövid mondattal egyben utalt arra is, hogy milyen körülmények között váltak szét immár visszafordíthatatlanul Majkával. Az utolsó közös bulira nem ment el.

Nincsenek sztárallűrök

Curtis az újpesti városháza egyik irodájában kapott öltözőt. Az íróasztalokra most nem iratok, hanem tengernyi üdítő van felpakolva, megfordulni is alig van hely, a hírességnek egyetlen szék a kényelme, az ingeit egy irattartó szekrény ajtajára akasztja. Meglepő, hogy bár a hírekben sokszor olvasni, hogy a zenészeknek milyen különleges kéréseik szoktak lenni az öltözőjükkel kapcsolatban, itt luxusnak semmi jele sincs…

"Nekem nem kell fehér bőrfotel, kaviár és pálmalevéllel legyező táncosnők, ez engem nem érdekel" – mesélte Curtis. "Mi annak idején Majkával öltöztünk már egy lovardában is, a lovak között kaptuk fel a fellépőruhát…

 Szerintem egyébként ez különbözeti meg a jó előadót a rossztól

. A gyenge előadót kizökkenti egy kevésbé jó helyszín, egy rögtönzött öltöző. Engem a színfalak mögött nem érdekelnek a körülmények. Egy tehetségkutatóból kikerülő fiatal számára természetes lesz, hogy minden tökéletes: a hang, a színpad, az öltöző… Aztán ezek az előadók általában falunapozni mennek, ott meg nem tökéletes minden és akkor a legtöbben elvéreznek…"

Fotó: Bors

Curtis megint kólázik!

Miközben a zenész beszél, elkalandozik a tekintete… Nem sokáig sikerült komolynak maradnia, váratlanul felkap egy karton dobozos kólát, és azt mondja: csináljatok egy fotót rólam! 

A kép címe az lesz, hogy „Curtis megint kólázik”.

Az interjú ezen a ponton nevetésbe fullad, hosszú percek kellenek hozzá, hogy a teljes stáb összeszedje magát. A poénkodásnak egy váratlan mozdulat vet véget. Curtis elővett három, tökéletesre vasalt inget, a fellépőruháit.

"Jó dolgom van"– magyarázta – "Judie készíti össze a fellépőruhámat, ő mossa és vasalja is ki. Szeretem, ahogy gondoskodik rólam, pedig nem várom el tőle… Nincsenek elvárásaim. Egyszerű gyerek vagyok, ha őszintén szeretnek, az nekem pont elég, sőt inkább az a minden számomra!"

Curtis két éve él harmonikus kapcsolatban Judie-val, Barnai Judit kosárlabdázóval. Az elmúlt időszakban kicsit visszavonultak a nyilvánosságtól, a közösségi médiából, nem akarják a kirakatban élni a magánéletüket. Megkérdeztük a rappertől, hogy a kedvese kilátogat-e az újpesti bulira.

Egy helyszínen a két fontos nő

"Természetesen, igen. Judie is tudja, hogy Újpest az otthonom, amikor a kerületben kapok lehetőséget fellépni, akkor kérdés nélkül vállalom. Bár nem kísér el minden koncertemre, hiszen neki is van dolga elég, ide nem kérdés, hogy elkísér. De nem csak ő lesz itt" – folytatja –, "hanem a kisfiam és az édesanyja is. Boldogsággal tölt el, hogy Krisztikével sikerült minden gond és sárdobálás nélkül elengednünk egymást, és viták nélkül együttműködünk a közös gyermekünk nevelésében. Kriszti nagyon jó anya, a fiam minden téren a legjobbat kapja tőle. Az pedig csak hab a tortán, hogy Kriszti és Judie is korrekt viszonyt tudott kialakítani egymással. Látom az emberek arcán, hogy meglepődnek, hogy együtt látják a két, számomra nagyon fontos nőt, de szerintem nincs ebben semmi furcsa. Szerintem az a normális, ha felnőtt emberek konfliktusmentes viszonyban vannak egymással, ahelyett, hogy marnák egymást… Legalábbis az én értékrendem szerint ez így van"

Fotó: Bors

A határon túl is határtalan szeretet fogadja

Eljött az este, Curtisnek indulnia kell a színpadra. A folyosón, amíg a színpad felé megy, mindenkinek köszön, az ajtóban megpuszilja Judie-t, rámosolyog Krisztire, majd lehajol a fiához, akivel összeérintik a homlokukat. Ez a fellépés előtti rituálé minden szereplő számára fontos.

"Szeretet vesz körül a családomban és végtelen szeretetet kapok a közönségtől is" – mondta Curtis "Ezt a legnehezebb feldolgozni egyébként, hogy bármennyi hülyeséget csinál az ember, ők itt vannak és szeretnek, basszus. Pedig még a családtól sem lehet ez elvárás, hát még vadidegenektől… A koncertjeimen nagyon jó energiákat kapok a nézőktől. És nem csak Újpesten… Szombaton a felvidékre megyek, határon túli magyarok előtt fogok színpadra állni. 

Az a feeling, az leírhatatlan, ahogy azok az emberek fogadnak… 

Legyen szó a Felvidékről, Erdélyről vagy a Vajdaságról, a külhoni magyarok úgy fogadnak, olyan feltétel nélküli szeretettel, ami semmihez sem hasonlítható"- mondta a Borsnak a rapper. 

origo.hu

Sztárok Macron és a kínai elnök díszvacsoráján Párizsban

origo.hu

Legendás fenekét mutogatta Jennifer Lopez

life.hu

Victoria Beckham ilyen valójában: kitálaltak a zárt ajtók mögötti viselkedéséről

hirtv.hu

Mutatjuk, mi lenne a választás eredménye, ha most vasárnap szavaznánk

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

vg.hu

A kínai elnök Magyarországon: így védik a világ egyik legfontosabb emberét – Hszi Csin-ping kínai Rolls-Royce-szal érkezik Orbán Viktorhoz

origo.hu

Bikinis képeken mutatta meg hibátlan testét Balogh Edina

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. május 6-12.: Páratlan lehetőségek

ripost.hu

Ki a jobb? Egymásnak ugrottak a drukkerek Szoboszlai miatt

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Tudsz-e annyit, hogy leérettségizz ebből a tantárgyból? Kvíz

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Bemutatkozott az új Superman, rögtön szét is alázták a csalódott rajongók

SHOWBIZ

Till Attila kitálalt a Ripostnak: ez történt valójában az Ázsia Expressz forgatásán

SHOWBIZ

Óriási balhé a stúdióban! Egymásnak feszültek a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Korhatáros fotók: így néznek ki valójában ruha és fehérnemű nélkül a Next Top Model Hungary versenyzői