9 hónapja

Jolly barátnője képtelen abbahagyni a sírást

Szuperák Barbie képtelen túllendülni azon, hogy a csapattársak hazaküldték párját, Jolly-t a a Farm VIP-ből.

Kedden a Farm VIP piros csapatában Jolly kapta a legtöbb útilaput, ezért párbajra kényszerült, és el is vesztette azt. Így számára véget ért a TV2 kalandreality-je, de az emléke még belengi a műsort.

Barbie nem bírja egyedül (Fotó: TV2)

Ugyanis a szerelme, Szuperák Barbie nem tudja megemészteni Jolly kiesését, és így azóta szinte megállás csak sír. A piros csapattársak aggódni is kezdtek érte, amiért senkivel nem beszél, csak a pónival. Miközben eddig be nem állt a szája, amivel többeket ki is akasztott.

A folyamatos rosszkedve és a zokogása a tagcserék után a sárga csapatnak is feltűnt. De javítani egyelőre ők sem tudtak Barbi állapotán.

„Nagyon hiányzik most jelenleg a párom. Nagyon sok feszültség volt most az elmúlt időszakban a csapattársak között. És igen, nekem van egy lelkivilágom, és ezt én nem bírom elviselni. Én egy nagyon erős nőnek ismerem magamat, viszont vannak határok. És nem tudom, hogy így, ilyen formában szeretnék-e itt maradni” – mondta a kamerának a könnyeivel küszködő énekesnő.

Eközben a másik két ex-piros versenyző Noémi és Viki sem találja a helyét a sárgák között, csütörtök este azt is furcsállják majd, hogy a sárgák csapatkapitányaként Gergő irányítja a munkafolyamatokat. „Nagyon kedves az új csapat, de én továbbra sem érzem, hogy a része lennék. Nekem az is szokatlan picit, hogy Gergő a csapatkapitány, aki ellenőriz minket, megmondja, hogy ki mit csináljon, persze ezt kedvesen teszi. Illetve nem is az ő szerepe zavaró, hanem az, hogy mi most egy másik csapat lettünk, mi nem ismerjük egymást, nem választottuk meg őt, nem tudjuk, hogy mennyire jó csapatkapitány” – vélekedik Noémi.

Hogy Barbie túl tud-e lépni a mélyponton, illetve hogyan sikerül csapattá kovácsolódnia a sárgáknak, az a csütörtök esti adásból kiderül. Akárcsak az, hogy melyik csapat zárja majd sikerrel a termelési versenyt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!