SHOWBIZ

Farm VIP: Kegyetlen döntésre kényszerülnek a legjobbak

A Farm VIP idei szériájában nincs hiány meglepő fordulatokban. De amiről most kell dönteniük a két csapat legerősebb játékosainak, arra senki sem számított.
címkék:
  • Szerző: Buster

Szinte borítékolható, hogy pillanatokon belül hatalmas káosz és pánik lesz úrrá a Farm VIP játékosain. Hat ember számára ugyanis durva fordulatot tartogat a játék menete.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A Búzás Dori-Oláh Gergő és a Bódi Sylvi-Kammerer Zoltán páros számára pedig egyenesen rémálommá válik a TV2 kalandreality-je, miután súlyos döntésre kényszerülnek a szerda esti adásban.

A csapatok arra kapnak utasítást, hogy jelöljék ki maguk közül a két legerősebbnek ítélt játékost, arról azonban fogalmuk sincs, mi vár rájuk ezután. Hamar kiderül, hogy őket éri a „megtiszteltetés”, hogy kijelöljék azt a 3-3 csaptársukat, akiknek a farmon belüli élete alaposan megváltozik. Ez a feladat hatalmas terhet ró a kiválasztottakra. Oláh Gergő nem is rejti véka alá a véleményét.

Oláh Gergő

Oláh Gergő kiborult, amikor megtudta, milyen feladatra jelölték ki őt és Dórit (Fotó: TV2)

„Ha tudtam volna, hogy milyen feladat vár ránk Dórival, akkor biztosan nem megyek el. Ez egy olyan magas labda volt, amit kegyetlenségnek éltem meg. Nagyon rég éreztem magam ilyen rosszul, nagyon nehéz a lelkem, fogalmam sincs, hogy fogja fogadni ezt a csapat„ – mondta a kamerának az énekes, miután megtudta, milyen szerepet szántak nekik.

Hogy hogyan döntenek a játékosok és miként alakul ezután a csapatok sorsa, az kiderül szerda este a TV2 képernyőjén.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?