10 hónapja

Beszólt Majka, durva fricskával válaszolt Galambos Lajos

Majka nem finomkodik, gyakran odaszól a hírességeknek, ám akadnak olyanok, akik felveszik a kesztyűt.

Már megszokhatták a nézők, hogy vasárnaponként záporoznak a poénok a Sztárban sztár leszek! mesterei között, ám néha nemcsak a helyszínen, de otthon is foghatják a fejüket a nézők, amikor egy-egy beszólás övön alulira sikerül.

Galambos Lajcsi volt Majka legutóbbi célpontja (Fotó: Metropol)

Így volt ez most hétvégén is, amikor Zoltán Erika formás idomai mellett, Galambos Lajos is terítékre került. Majka egy igen direkt poénnal célzott Lajcsi jelenleg is zajló perére.

Lajcsit közműlopással vádolják, hosszú évek óta zajlik a tárgyalása, és bár ártatlannak vallja magát, ez az ügy beárnyékolja a hírnevét, ami nyilván keményen megtépázta a sztárt. Ezért sem eshetett jól neki, amikor Majka egy poén erejéig rajta élcelődött Szakács Szilvi produkciója után.

A versenyző, Aradszky László Isten véled, édes Piroskám című legendás dalát adta elő, ami tökéletesen sikerült, a lány maszkja pedig külön derültséget okozott az értékeléskor. Ekkor csattant fel Majka is:

„Én örülök, hogy visszajött a Lagzi Lajcsi-s, dáridós hangulat ebbe a műsorba, ami nem is baj, mert pont egy hete volt óraátállítás, szóval szerintem pont aktuális” – mondta a Mester, akinek szavait hangos nevetés, illetve kisebb huhogás követte, hiszen mindenki értette, hogy mire utal.

Galambos Lajos ugyan nem követi a Sztárban sztár leszek! adásait, de a rapper beszólásáról ő is értesült és a Borsnak reagált a hallottakra. Meglepően viccesre vette a figurát, de egy kis fűszer a zenész válaszából sem hiányzott!

„Mivel Majka felesége, Dundika táncosként sokáig volt állandó szereplője a Dáridónak, így közvetlen információi lehetnek rólam. Majka erről már többször tanúbizonyságot tett” – fogalmazta meg válaszát röviden, ám annál nagyobb fricskával Galambos Lajos.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!