10 hónapja

Lebukott! Élő adás alatt poharazott Majka

Fergeteges hangulatban zajlott vasárnap este a Sztárban sztár leszek! második élő show-ja. Majka csak úgy szórta a poénokat, van rá egy magyarázat miért…

Tóth Gabi és Pápai Joci már nem először, míg Köllő Babett és Majka idén csatlakozott a produkcióhoz, ennek azonban nyoma sincs, a kémiának köszönhetően poénokban nincs hiány. A tökéletesen összeszokott stábban mindenki tudja a feladatát, és bár a képernyő ülök a szünetekben nem látják, mi zajlik a stúdióban, a jelenlévőknek ezek a pillanatok is rendkívül szórakoztató perceket adnak.

A szórakozás szempontjából sok múlik a mestereken is, akik közül most Majka volt igazán elemében. A rapper a műsor közepén tett arra utalást, nem csak vizet ivott az adás előtt, sőt a reklám ideje alatt nem csinált a jelenlévők előtt abból sem titkot, hogy az előtte lévő víz helyett egy „csinos” pohár került minden alkalommal az asztalára, ami előszeretettel fogyasztott.

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Amolyan rituáléja volt Majka „poharazásának”, mihelyst Tilla elköszönt a nézőktől, az ózdi rapper lenyúlt az asztal alá és felhörpintette az előre bekészített italt. Ha kifogyott a pohár, előkerült egy stábtag, aki azonnal pótolta az italt.

Hogy mi volt a borospohárban, azt nem tudni, de vélhetően nem víz, hiszen az asztalán a zsűrinek előre bekészített vizespohár érintetlenül pihent. Persze nem kizárt, hogy a rapper üdítőt dugott a pult alá, de valljuk be erre azért kevés esély van… Különösképpen azért, hiszen saját maga is bevallotta a műsorban, hogy iszogatott.

„Figyelj! Nagyon boldog vagyok! Elkezdtem piázni és nagyon jó ez a műsor! Vicces, tényleg élvezem” – fakadt ki a rapper Urbán Edina értékelése után.

Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

A Bors megkereste a Majkát, akitől meg akartuk tudni, hogy mit is ivott az élő adás ideje alatt. Meglepődve fogadta kérdésünket, így kis hallgatás és sóhajtozás után röviden reagált telefonhívásunkra és viccesen azt mondta:

„Méreg és kábítószer – jelentette ki, hamar elbúcsúzott.

Nem ez az első alkalom, hogy a rapper poharazik a Sztárban sztárban. 2013-ban ugyanis maga vallotta be a Borsnak, hogy felpörgeti magát a show előtt néhány korty whiskyvel az öltözőjében.

„Nincs ebben semmi titkolnivaló, szívesen mondtam el a Mokkában is Demcsák Zsuzsiéknak, hogy bekocogok hatra, tinta van fél tízig, és kezdődhet a műsor. Többek között innen veszem a bátorságot, ez az én karakterem” – mondta nevetve a Borsnak korábban Majka, akinek védelmében szól, hogy vele még soha életében nem volt gond a műsor készítőinek, hiszen mindig lelkiismeretesen készül, időben megjelenik és tisztességgel elvégzi a rá szabott munkát.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagyon fontos bejelentés érkezett a társasházakról

life.hu

"Csak a tehetősnek jár a luxus" - szétszedik a kommentelők Berki Mazsit

mandiner.hu

Itt a várt orosz GDP-adat: ennyire fáj Oroszországnak a háború és a szankciók

metropol.hu

Hatalmas az öröm! Vastag Csaba megkérte gyönyörű kedvese kezét

mandiner.hu

Így búcsúztatta el a Kontra Jakab Pétert (videó) (videó)

borsonline.hu

Pornóból vett magának 800 milliós házat a háromgyermekes anyuka

travelo.hu

Halak harapdálják a fürdőzők lábait a dél-franciaországi strandokon

ripost.hu

Nem élte túl a balesetet, elhunyt Anne Heche

ripost.hu

Érkezik a Vízöntő telihold: 4 csillagjegynek sorszerű fordulatot hoz az életébe

További cikkek

SHOWBIZ

Csodát tett Gáspár Zsoltival a TV2

SHOWBIZ

Nem múlik a feszültség az Első emelet háza táján: kommentben ugrottak neki a menedzsernek

SHOWBIZ

Gábor Zsazsa özvegye mentheti meg Amber Heardöt

SZTÁR

Arat a halál: Tragikus hirtelenséggel távoztak ezek a sztárok

SHOWBIZ

Takáts Tamás: Tinédzserként pogóztam a koncerteken a Tabánban

SHOWBIZ

Ilyen még nem volt! Ezt a Kalapács bulit évekig fogod emlegetni!

SHOWBIZ

Itt a vége: Utolsó koncertjét adja az Omega

SHOWBIZ

Elszabadult a pokol Korda Györgyék buliján a Szigeten