12 hónapja

Drámai és visszafordíthatatlan döntést hozott Majka

Nehéz döntést kellett hoznia Majkának a Sztárban sztár leszek! vasárnap esti adásában, ami lelkileg alaposan megviselte őt.

Majka, aki a válogatók alatt inkább szakmai alapon, producerként hozta meg a döntéseit arról, kivel szeretne a műsorban együtt dolgozni, az elődöntőben kétszer mondott nemet ugyanannak a lánynak.

Drámai döntést hozott Majka (Fotó: TV2)

Történt, hogy először kiejtette Schlesser Stephanie-t, majd meggondolta magát, és mégis leültette a továbbjutást jelentő három szék egyikére. Ám nem sokkal később, egy másik versenyző miatt ismét át kellett adnia a helyét.

„Megviselt, nagyon nehéz döntés volt. Főleg mert az a lány elég jó volt, tehetséges, dögös, igazi jó csaj. De nagyon kemény, amikor más életéről kell dönteni, és nagyon fájó, hogy ezt kellett tennem” – vallotta be Majka, aki tudta, ebben az esetben nem volt más választása, mint hogy a szívére hallgasson, és úgy érezte, a másik versenyző érdemli meg jobban a továbbjutást.

„Ott, a forgatáson már nem sikerült ezek után beszélnünk, de pár hét múlva egy koncertünkön találkoztunk, és akkor átbeszéltük az egészet. Tényleg nagyon sajnáltam, hogy ezt a döntést kellett meghoznom, de nem tehettem mást” – vallotta be Majka, aki néha elővette a produceri énjét is, amikor nemet mondott egy lelkes fiatalnak.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Sztárban Sztár (@sztarbansztartv2) által megosztott bejegyzés

„Egyszer előfordult, hogy azért nem vittem tovább valakit, mert ugyan nagyon jó produkciót mutatott, de éreztem, hogy élhetetlen lett volna a közös munka vele. Ilyenkor ezt is figyelembe kell venni” – árulta el a TV2 sztárja a Blikknek, aki örül, hogy vége annak a pe­riódusnak, amikor neki kell döntenie a jelentkezők sorsáról.

„Ezek után már minden rajtuk múlik, az ő dolguk, mennyit dolgoznak a továbbjutásért” – jelentette ki Majka.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!