1 éve

Óriási fordulatok várhatóak a Mintaapák évadzáró dupla részében!

Szombaton egy izgalmas dupla résszel fejeződik be a Mintaapák második évada a TV2 műsorán! Az eddigi epizódok alapján a nézők számos történetszál miatt izgulhatnak: vajon hogyan alakul majd kedvenc karaktereik sorsa? Összeállításunkban erre keressük a választ.

Szombaton egy izgalmas dupla résszel fejeződik be a Mintaapák második évada a TV2 műsorán!

Az eddigi epizódok alapján a nézők számos történetszál miatt izgulhatnak: vajon hogyan alakul majd kedvenc karaktereik sorsa? Összeállításunkban erre keressük a választ.

1. Veszélybe kerül Klára és a baba élete?

Az újfent egymásra talált Miki és Vera esküvőjét fontos esemény teszi emlékezetessé. Klára (Polyák Lilla) ugyanis a szertartás során rosszul lesz, és minden jel arra mutat, hogy beindult nála a szülés. Igen ám, de Klárának már jó ideje furcsa, rossz előérzete volt a szüléssel kapcsolatosan... Hogy jogos volt-e a nagy riadalom, és mi lesz az anyuka és a kisbaba sorsa, kiderül a szombati dupla részben.

Klára élete veszélybe kerül?
Fotó: TV2

2. Petra botrányt csinál Miki és Vera esküvőjén?

A fiatal anyuka nem tudja feldolgozni, hogy Miki visszament ahhoz a nőhöz, akit egyszer éppen érte hagyott el. Petra ezért hívatlanul beállít a gyermeke édesapja esküvőjére, és részegen botrányt rendez. Goromba szavakkal támad az arára, és hogy vajon hova fajul a vita a két nő között, arra bizony sokan kíváncsiak.

Petra kemény szavakkal támad Verára
Fotó: TV2

3. Emma és Szabolcs újra egymásra találnak?

Bár Emma látszólag boldogságra talált egykori egyetemi csoporttársa, András mellett, de mégsem tudja kiverni a fejéből Szabolcsot.

Ráadásul úgy tűnik, a férfi is érdeklődik iránta, nem véletlenül kéri fel őt, hogy legyen a partnere Vera és Miki esküvőjén. Hogy ez milyen hatással lesz az ő kapcsolatukra, és vajon beteljesül-e a szerelmük, szombaton kiderül, de az Emmát alakító színésznő sejtelmes kijelentései alapján – miszerint óriási csavar várható az évadzáróban – minden esély megvan erre.

A Mintaapák két ügyvédje a nézők szerint tökéletes párt alkotna együtt
Fotó: TV2

4. Ági végre feldolgozza az őt ért veszteséget?

Ádám oldalán a fiatalon megözvegyült édesanya végre újra boldogságra talál. De vajon képes lesz tartósan beengedni egy férfit a saját és gyermekei életébe, miután férje halála óta mindent ő tartott kézben? Vagy a keménységével végleg eltaszítja magától a boldogság lehetőségét?

Ági talán végre utat enged az igaz szerelemnek
Fotó: TV2

5. Éva és Linda rendezik a viszonyukat?

Éva, Linda minden lében kanál édesanyja a megjelenése óta igyekszik mindenáron óriási hatást gyakorolni a lánya életére, és megtudni annak minden apró mozzanatát.

Éva (Tallós Rita) szeret mindent kézben tartani
Fotó: TV2

Főleg Linda párkapcsolati ügyeit szeretné teljes felügyelet tartani, de valamiért a lánya képtelen kiállni magáért vele szemben, ezzel kellemetlen hazugságok hálójába sodorva magát.

A nézők így joggal reménykednek abban, hogy az évad végére Linda végre a sarkára áll.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!