1 éve

Mádai Vivient élő adásban utasították vissza: talán nem venném le a gatyát

A Mokka csinos műsorvezetője konkrétan megfogalmazta a kérését, ám a színész ebben nem volt partner.

Különös jelenet játszódott le kedd reggel a Mokka stúdiójában!

Mádai Vivien
Fotó: Ripost

Mádai Vivien és Pachmann Péter a Doktor Balaton színészeivel, Bakonyi Csilla, Gazsó György és Hajdu Tiborral beszélgetett. A sorozat pálinkafőző famíliáját megformáló színészek nem csak a közös munkáról, és karaktereikről meséltek, hanem abba is beavatták a nézőket, hogyan alakul a történet a héten évadzáró epizódjához érkező sorozatban.

A várható események mesélése közben pedig kiderült például az is, mit szóltak a színész kollégák Gazsó György lábaihoz, akinek szerepe szerint egy szoknyában rohangáló őrületet kellett alakítania, mindent bevetve annak érdekében, hogy gyámság alá vetethessék az általa megformált Lajost, és megúszhassák a felhalmozott családi adósság kifizetését.

A beszélgetés során Mádai Vivien kijelentette, hogy szívesen megnézné Gazsó lábait, de a színész finoman elhárította a közeledést.

„Talán nem venném le a gatyát” – mondta.

A sorozat emellett is tartogat még bőven izgalmakat a héten. András vajon képes lesz a tudomására jutott hírt elmondani Laci bácsinak, miszerint mégsem lehet ő az édesapja? Zsóka meddig jut az Elemér elleni harcban? Hogyan birkózik meg Lajos a rászabott feladattal, sikerült átvernie a falu népét? Egyre gyakoribb rosszulléteit követően javul Laci bácsi egészsége vagy épp ellenkezőleg, rosszabbodik az állapota? És egy régi páros is újra egymásra talál… Vajon kik lehetnek ők?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!