3 éve

Nem hiszed el, mit kértek a szervezőktől a Sziget sztárfellépői

Szerdán hivatalosan is megnyitja kapuit a fesztivál.

Augusztus 7-én  hivatalosan is megnyitja kapuit a Sziget Fesztivál. A szervezők egy héten keresztül várják az érdeklődőket, olyan sztárfellépőkkel, mint Ed Sheeran, a Foo Fighters vagy Martin Garix. Emellett a fesztiválozók napközben különleges programokon vehetnek részt a Love Revolution jegyében.

"Több szempontból is kimagasló az idei Sziget felhozatala. Egyrészt a korábban elindított  növekedési stratégiát követve a tavalyihoz képest, még tovább növeltük a fő fellépőkre szánt összeget.

Az pedig külön öröm számunkra, hogy olyan aktuális világsztárokat sikerült idén felsorakoztatnunk, akik különböző műfajokban egy széles rajongói bázist ölelnek fel

- mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. Azt is megtudtuk, hogy a hírességek igazán különleges kéréssekkel fordultak a szervezőkhöz.

A legtöbb zenekar évtizedekkel korábbi kommunikációs eszközöket használna: szinte mindegyik csapat kért budapesti képeslapot, felbélyegezve, amit a szállodából küldenek haza a családnak és a barátoknak. Az egyik banda pedig hozta a saját nyomtatóját, de olyan ódivatút, hogy a szervezők alig találtak festékpatront hozzá. Nagy sláger továbbá az illatgyertya, a levegőpárásító és a ruhagőzölő is. Emellett vannak, akik lego minifigurát, szivárványszínű rózsát vagy a zenekar fényképével készült műpénzt kértek.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!