5 éve

Elképesztő este Budapesten: Jamie Foxxot elkápráztatta Radics Gigi!

Az énekesnõ fiatal kora ellenére újabb esélyt kapott, hogy világszerte megismerjék a nevét.

Csodálatos élményben volt része Radics Giginek, aki exkluzív vendégként részt vehetett Jamie Foxx budapesti búcsúbuliján. A találkozás ráadásul egy véletlennek és egy hétvégi belvárosi sétának köszönhető.

"Múlt héten csütörtökön, teljesen véletlenül találkoztam össze egy kedves barátommal, akiről kiderült, hogy Jamie Foxx egyik legjobb barátja! "

Kihagyhatatlan alkalom volt, Ádám rögtön be is mutatott Jamie-nek, akit azonnal szimpatikusnak találtam.

"Annak ellenére, hogy egy világsztár, egyáltalán nem tűnt beképzeltnek" - mesélte a %RIPOST%-nak Gigi, aki akkor még nem is gondolta volna, hogy az első találkozást hamarosan újabb követi majd.

Szombaton aztán Ádám felhívta Gigit, és megkérdezte, nem volna-e kedve kimozdulni otthonról. Azonban nem egy átlagos szombat estéről volt szó, ami során két fiatal beleveti magát az éjszakába: Gigit Jamie Foxx zártkörű búcsúbulijára hívták meg!

"Ádám azt mondta, azt szeretnék, ha én lennék a meglepetésvendég az eseményen. Rögtön igent mondtam! Mindaddig, míg Jamie oda nem érkezett, nem volt biztos, hogy egyáltalán lesz búcsúbuli, hiszen mégiscsak ő dönti el, mivel szeretné tölteni az estéjét. Aztán megérkezett a budapesti luxusszállodába, aminek a halljában először Jamie kedvenc dalát, egy hetvenes évekbeli számot énekeltem el. Ezután még énekeltem neki néhány dalt, majd beszélgetni kezdtünk" - újságolta a %RIPOST%-nak Gigi.

A beszélgetés éjszakába nyúlóan folytatódott, hiszen kiderült, hogy több közös ismerősük is van, többek között a világhírű producer, Quincy Jones. 

"Nem csupán egy felszínes csevej volt, komoly témákról ugyanúgy szó esett, mint vicces helyzetekről. Jó volt megismerni őt közelebbről is, nagyon jó fej embernek tartom."

Gigi teljesen elvarázsolta Jamie-t, tehát szinte biztos, hogy a magyar énekesnő tehetségének híre megy Hollywoodban, így talán nem túlzás kijelenteni, hogy Gigi ismét egy lépéssel közelebb került a világhírhez.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!