6 éve

Bridget Jones megmentette Renée Zellweger életét

Az Oscar-díjas színésznõ mind szakmai, mind magánéleti szempontból tönkretette magát, majd visszatért legsikeresebb szerepéhez.

Most csütörtökön, szeptember 15-én visszatér a magyar mozikba Bridget Jones. Mindenki kedvenc szinglijének harmadik mozis kalandja azonban sokkal többet jelent a főszereplőnek, mint bármelyik rajongónak.

Renée Zellweger ugyanis szó szerint kedvenc szerepének köszönheti az életét. A széria második része után ugyanis csak rossz döntéseket hozott. Tönkretette házasságát, minden jó szerepet visszautasított, ellenben minden elsőre is bukásnak tűnő ajánlatra igent mondott. Miközben pedig a karrierje szép lassan tönkrement, az idő múlását, valamint az öregedést okolta a történtekért. Ezért plasztikai műtétek egész sorának vetette alá magát, és megszállott diétába kezdett. Ennek következtében a külseje is eltorzult, és a bulvármédia céltáblájává vált.

Aztán két éve úgy döntött, hogy eltűnik a világ szeme elől. Ekkor találták meg a Bridget Jones producerei, hogy tervbe vettek egy harmadik felvonást. Ekkor rájött, hogy ezt a lehetőséget nem szalaszthatja el, ezért minden téren összeszedte magát.

Így a Bridget Jones babát vár című film premierjén, már elmondhatta magáról, hogy visszatért a hollywoodi elitbe, végre rátalált az igaz szerelem, és a külseje is dögösebb, mint valaha.

Õ maga pedig úgy fogalmaz, hogy Bridget Jones megmentette az életét. Hiszen, ha nincs a szerep, akkor még most is depressziósan ülne otthon, karrier és boldogság nélkül.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!