6 éve

Nagy bejelentés a TV2-től!

A negyedik Sztárban Sztár mezõnye még nem ismert teljes egészében, de az már biztos, hogy a zsûri nem ugyanaz lesz, mint az elõzõ évadban.

Az elmúlt napokban az tartja lázban a nézőket, hogy vajon kiket rejtenek a következő Sztárban Sztár évad titokzatos reklámjai. Ám amíg a versenyzők teljes névsorát egyelőre homály fedi, az kiderült, hogy a zsűri megváltozik.

Liptai Claudia, Majka és Bereczki Zoltán mellett már nem Havas Henrik ül majd, hanem Hajós András, aki nem először kerül ebbe a szerepbe. A Tanár úr ugyanis pont őt váltotta egy szezon erejéig.

Hajós a %RIPOST%-nak beszélt először régi-új munkájáról.

%RIPOST%: Nem gondolja, hogy Havas Henrik után nehezebb dolga lesz újra a Sztárban Sztár zsűrijében?

Hajós András: Az első 2 évadban is megoldottam, most is menni fog. Henrikkel sok helyen váltottuk már egymást, ismerem őt, szerintem mindketten a feladathoz és saját magunkhoz képest dolgozunk. A kereskedelmi csatornák versengenek és a sajtótermékek, mi nem. Én ennek megfelelően azt tekintem feladatomnak, hogy a nézőket szórakoztassam.
 

%RIPOST%: Nemrég azt mondta, tudomásul vette, hogy a munkája miatt magánéletének egy részét a nyilvánosság előtt kell élnie. Jelenleg hogy érzi, hol a határ?

Hajós András: A Sztárban Sztár első két évadában is nagyon sok személyes történetet meséltem, és nem rejtettem véka alá a személyes zenei ízlésemet. Szerintem ez ebbe a műsorba belefér, és a nézők is szerették. Szerintem ez most is így lesz.

 

%RIPOST%: Ha Önt kérnék fel versenyzőnek, vállalná-e a szereplést a műsorban és ha igen, kinek a bőrébe bújna legszívesebben?

Hajós András: Egyszer már elgondolkodtam ezen. Nagyon tisztelem azokat, akik vállalják ezt a munkát. Biztosan lenne egy-két előadó, akit jól tudnék hozni, talán Sinatra, talán Tina Turner? És Ákosban is nagyon jó vagyok. De Beyoncé valószínűleg már nem menne.

 

%RIPOST%: Mit gondol, mennyire fog jól kijönni a zsűritársakkal, és vállalná-e a többiektől teljesen eltérő véleményét is.

Hasjós András: Régi, bevált négyes vagyunk, magánemberként is jól kijövünk egymással. Ráadásul én vagyok az ország "legtöbbet várandós zsűritag mellett ülő zsűritagja", mindenre fel vagyok készülve.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!