RIPOSTER

Vészhelyzet Pest megyében, rendőröket riasztott a háziorvos a bajban

Az orvos nem tudott bejutni az egyik betegéhez, ezért segítséget hívott és igen jól tette, hiszen az asszony rosszulléte miatt nem nyitott ajtót.
  • Szerző: Ripost

Egy háziorvos kért segítséget csütörtökön este a budakeszi rendőröktől, mivel egy feltehetően ellátásra szoruló, 72 éves hölgy betegéhez nem tudott bejutni annak Budajenőn lévő házába. Az orvos elmondta a rendőröknek, hogy betege egyedül él a házban, több ismert betegsége is van, amelyek okozhattak rosszullétet.

Az ingatlan ajtajai zárva voltak, így a rendőrök betörték az egyik ablaküveget, majd a házat átvizsgálva a fürdőszobában a földön fekve találták az ellátásra szoruló hölgyet, aki eszméleténél volt, de önerőből felkelni nem tudott. A rendőröknek nehezen beszélve, de el tudta mondani, hogy rosszul lett korábban, elesett és a keze is megsérült ennek során, arra viszont nem emlékszik, hogy ez pontosan mikor történhetett.

A bajba került hölgyet a rendőrök ezt követően átadták az időközben értesített mentőknek és biztonságosan bezárták a házat is - írja a police.hu.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?