RIPOSTER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei hétfőn

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ÉDESANYA HALT MEG A VÉTLEN AUTÓBAN

Egy kétgyerekes édesanya halt meg tegnap éjszaka Mohács közelében egy balesetben. A 44 éves nő a vétlen autó anyósülésén ült. A mögöttük haladó nem tartotta be a megfelelő követési távolságot, így akart előzni, de nem sikerült neki. Visszasorolt és közben nekiment annak az autónak, amelyben az édesanya ült. A kocsi fának csapódott. Úgy tudjuk, a baleset vétlen áldozata a mohácsi kórházban volt nővér.

 

NEKIFUTÁSBÓL ÜTÖTTE KI A FÉRFIT

Egyetlen ökölcsapással vitt a földre egy idős embert egy férfi Sopronban, az út közepén. Sokan látták, sőt egy kamera rögzítette is a brutalitást. Az áldozat azonnal elájult és koponyacsonttörést szenvedett, de a támadó még ezután is ütötte. Csak akkor hagyta abba a verést, amikor az élettársa elhúzta onnét. A férfival szemben most emeltek vádat, kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethetik.

 

NYOLC PARKOLÓ AUTÓT KARCOLT ÖSSZE

Nyolc parkoló autót karcolt össze valaki Szegeden. A tulajdonosok reggel arra ébredtek, hogy a kocsijukat valaki megrongálta, a vandál milliós károkat okozott. A térfigyelő kamerák felvételei alapján próbálják most kideríteni, hogy ki lehetett az ismeretlen rongáló.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?