Létrehozva: 2017.05.11.

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok idõd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.

Szerző RIPOST

ROSSZUL LETT VEZETÉS KÖZBEN, MEGHALT

Elhunyt egy középkorú férfi miután fékezés nélkül az árokba csapódott kocsijával Székesfehérvárnál. Egy körforgalomból hajtott ki, átgázolt egy több méteres árkon, végül a fák állították meg. Mire a mentők és a tűzoltók megérkeztek, a férfi már halott volt, úgy tudjuk infarktust kapott vezetés közben.

VISSZATÉRT A SZATÍR A VILLAMOSRA

Több éve rettegésben tartja az utasokat egy férfi, aki nőket fogdos a villamoson Budapesten. Nem zavartatja magát, akár a villamos elejében vagy a végében is keres magának áldozatot. Áprilisban ugyanezért már elkaptak egy 25 éves fiatalt, akkor azt hitték, ő a kombínós rém. De nem ő volt az. A középkorú kéjencről az egyik közösségi oldalon többen is megírták saját történetüket. Azt akarják, hogy mielőbb börtönbe kerüljön a férfi.

SZÜLNI VITTÉK A RENDÕRÖK

Nem mindennapi feladattal találta magát szembe két zuglói rendőr: egy kétségbeesett terhes nőnek kellett segíteniük. A két járőr éppen az egyik budapesti kereszteződésnél a piros lámpánál állt, amikor egy férfi kiszállt az autójából hogy baj van, ugyanis a barátnőjénél beindult a szülés. A riadt férfi a nagy rohanásban elfelejtette merre is kell menni a kórházhoz. Azonban a rendőröknek köszönhetően néhány perc alatt beértek a szülészetre.

TETÕT BONTOTT AZ ÉHEZTETETT KUTYA

Étlen-szomjan, egy padláson tartanak fogságban egy kutyát Abonyban. A szerencsétlen jószág a tetőn törte ki a cserepet, hogy kijusson és élelmet szerezzen. Az állatkínzó tagadja, hogy övé lenne a kutya, így egyelőre a hatóságok is tehetetlenek. A helyiek félnek. A lesoványosodott kutya ugyanis van, hogy emberekre támad.

FORRADALMI ÁTTÖRÉS A RÁKGYÓGYÍTÁSBAN

Új korszak kezdődhet a rák gyógyításában, ráadásul magyar kutatók munkájának köszönhetően. Az új eljárás legnagyobb előnye az időnyerés, hiszen öt nap alatt ki lehet majd deríteni, hogy az adott rákos megbetegedésre mi a legjobb gyógymód, vagy terápia. A szakértők az eljárást forradalmi újdonságnak nevezik.

Szerző RIPOST

Ez is érdekelhet

origo.hu

Új fejezet kezdődik az orosz-ukrán háborúban

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

metropol.hu

„Ha segít, én is segítek” – utcán keres munkát a 74 éves, hajléktalanság szélén álló László

metropol.hu

Házasság első látásra: Gyöngyi Csabival marad

magyarnemzet.hu

Meleg futballisták forradalma a Bundesligában: tömeges coming out szerveződik

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-