RIPOSTER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

ROSSZUL LETT VEZETÉS KÖZBEN, MEGHALT

Elhunyt egy középkorú férfi miután fékezés nélkül az árokba csapódott kocsijával Székesfehérvárnál. Egy körforgalomból hajtott ki, átgázolt egy több méteres árkon, végül a fák állították meg. Mire a mentők és a tűzoltók megérkeztek, a férfi már halott volt, úgy tudjuk infarktust kapott vezetés közben.

VISSZATÉRT A SZATÍR A VILLAMOSRA

Több éve rettegésben tartja az utasokat egy férfi, aki nőket fogdos a villamoson Budapesten. Nem zavartatja magát, akár a villamos elejében vagy a végében is keres magának áldozatot. Áprilisban ugyanezért már elkaptak egy 25 éves fiatalt, akkor azt hitték, ő a kombínós rém. De nem ő volt az. A középkorú kéjencről az egyik közösségi oldalon többen is megírták saját történetüket. Azt akarják, hogy mielőbb börtönbe kerüljön a férfi.

SZÜLNI VITTÉK A RENDÕRÖK

Nem mindennapi feladattal találta magát szembe két zuglói rendőr: egy kétségbeesett terhes nőnek kellett segíteniük. A két járőr éppen az egyik budapesti kereszteződésnél a piros lámpánál állt, amikor egy férfi kiszállt az autójából hogy baj van, ugyanis a barátnőjénél beindult a szülés. A riadt férfi a nagy rohanásban elfelejtette merre is kell menni a kórházhoz. Azonban a rendőröknek köszönhetően néhány perc alatt beértek a szülészetre.

TETÕT BONTOTT AZ ÉHEZTETETT KUTYA

Étlen-szomjan, egy padláson tartanak fogságban egy kutyát Abonyban. A szerencsétlen jószág a tetőn törte ki a cserepet, hogy kijusson és élelmet szerezzen. Az állatkínzó tagadja, hogy övé lenne a kutya, így egyelőre a hatóságok is tehetetlenek. A helyiek félnek. A lesoványosodott kutya ugyanis van, hogy emberekre támad.

FORRADALMI ÁTTÖRÉS A RÁKGYÓGYÍTÁSBAN

Új korszak kezdődhet a rák gyógyításában, ráadásul magyar kutatók munkájának köszönhetően. Az új eljárás legnagyobb előnye az időnyerés, hiszen öt nap alatt ki lehet majd deríteni, hogy az adott rákos megbetegedésre mi a legjobb gyógymód, vagy terápia. A szakértők az eljárást forradalmi újdonságnak nevezik.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?