RIPOSTER

Tizenkétezer ember tölti majd meg a Papp László Sportarénát

December 22-én mutatják be a Papp László Sportarénában az Isten Pénze musicalt! Nevelőszülők, örökbefogadott gyerekek és nagycsaládosok vesznek majd részt a karácsonyi programon melyet az EMMI szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkársága és a Hungarofest közösen szervez.
  • Szerző: RIPOST

Karácsony előtt, december 22-én mutatják be a Papp László Sportarénában az Isten Pénze musicalt. A rendezvény a Magyarország Karácsonya 2018 programsorozat kiemelkedő eseménye, hiszen közel 12 ezer nevelőszülői hálózatban és nagycsaládokban felnövő gyermek és családjaik szórakoztatásáról gondoskodik, így megtöltve az Arénát.

Ezt a művet 23 éve írtam, azóta már külföldön is játszották. Nagy öröm számomra, hogy idén örökbefogadott gyermekek és szüleik láthatják

– mondta az az esemény bejelentő sajtótájékoztatóján a darab zeneszerzője, Tolcsvay László.

„A musicalben van egy fontos mondat, amit Müller Péter Sziámi szövegíró tett Dickens azonos című regényéhez: ha mi itt bent megváltozunk, megváltozik körülöttünk minden. Ebben a szellemben állítja most színpadra a Budapesti  Operettszínház az Isten Pénzét, kiváló szereposztásban”

– árulta el Tolcsvay László.

Az esemény beharangozó sajtótájékoztatóján Kovács Zoltán államtitkár elmondta: a délutáni műsoron a nevelőszülőkön, örökbefogadott gyerekeken és nagycsaládosokon kívül fogyatékkal élők, például szívbeteg gyerekek is megtöltik az arénát, 12 ezren láthatják a nagysikerű musicalt!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?