RIPOSTER

Rejtélyes eltűnés: Külföldi vasútállomáson veszett nyoma a miskolci fiatalnak

Hollandiába indult dolgozni a 22 éves Ákos, ám valószínûleg nem kapott munkát, így a vasútállomáson ragadt. A nyelvet nem beszéli, pénz sincs nála. Csütörtök óta nem tudni, mi lett vele.

Rejtélyes körülmények között tűnt el egy miskolci fiatal Hollandiában. Az Eltűnt Emberekért Facebook-csoport felhívása szerint a 22 éves Ákos dolgozni indult külföldre, ám valószínűleg nem kapott munkát ezért vissza indult Magyarországra. Utoljára csütörtökön jelentkezett be a groningeni vasútállomásról, azóta nem tudni, hol lehet.

Ákosnak pénze, telefonja nincs, a nyelvet sem beszéli!

Eltűnésének bejelentése már folyamatban van a holland hatóságoknál, a család minden követ megmozgat, hogy a miskolci fiatal épségben előkerüljön és hazajusson Magyarországra.

Ákos kb. 180 centi magas, barna, rövid hajú, vékony testalkatú. Utoljára világos farmerben, szürke kötött pulóverben, kék kockás mintás dzsekiben és fekete Adidas sapkában látták. A fiatal férfi bal fülében fülbevalót hord, több tetoválása is van, mellkasán egy Familia felirat látható.

Aki a fenti képen látható fiatal jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?