RIPOSTER

Páncélozott terrorelhárítók Tatabányán! Túszejtés!

Õrült ámokfutó ejtett túszokat Tatabányán. A terrorelhárítók páncélozott egysége érkezett a városba.
címkék:

 

Igazi filmbe illő rémdráma, még  a rendőrökre is tüzet nyitott az ámokfutó.  Előbb saját anyját ölte meg Tatabánya egy csendes, kertes városrészében az eszét vesztett férfi N. Róbert. Aztán annak élettársával végzett, később akár egy rettenetes filmben túszokat ejtett. Hiába szólították fel a megadásra, tüzelni kezdett.

Horrorfilm!

Filmbe illő dráma zajlott ma hajnalban egy csöndes, családi házas környéken Tatabányán. Egy negyven éves helyi férfi, N. Norbert ugyanis brutális ámokfutásba kezdett: először édesanyjával, majd a nyílt utcán anyja élettársával is végzett.

A rendőröket a lövések miatt riasztották, a kiérkező zsaruk már csak egy földön fekvő férfit láttak, azonban nem tudták azonosítani, mert a gyilkos ott ólálkodott, és azonnal tüzelni kezdett a rendőrökre és kocsijukra is.

Páncélozott terrorelhárítók.

A zsaruk azonnal riasztották a TEK-et, akik páncélozott kocsikkal indultak a helyszínre. A lakásba menekülő férfi túszokat is ejtett, tárgyalni kezdtek: a négy órás beszélgetés során a férfi végig zavart volt, fegyverét is magánál tartotta.

Végül a túszokat sikerült sértetlenül kiszabadítani,  a férfi  több órás tárgyalás után megadta magát.

Rövidesen újabb részletekkel jelentkezik a %%!

Görgessen lejjebb és nézze meg az esetről készült rendőrségi videót!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?