Létrehozva: 2019.02.05.

Összesen 48 milliós vérdíj van a magyar gyilkosok fején

Bevált a rendõrség új taktikája: kiadták a toplistás körözési listát, és máris elkaptak 3-at a top 50 bûnözõ körül! Ez is bizonyítja, hogy a régi ügyekre is születhet megoldás. A rendõrség az évtizedes ügyeket sem adja fel, és továbbra is számít a lakosság segítségére. A Ripost utánanézett a még érvényben lévõ nyomravezetõi díjaknak. Kiderült: az elmúlt 3 évtizedbõl 40 gyilkos ügye megoldatatlan még - és milliókat fizetnének értük, nettóban!

Pár nap alatt eredményt ért el a rendőrség körözési toplistája: miután közreadták, el is kaptak három bűnözőt, közülük egyiket állampolgári bejelentés alapján. Lapunk úgy tudja, hogy a bérgyilkos Dér Csaba körül is szorul a hurok, miután hétvégén őrizetbe vették a férfi volt szeretőjét Kőbányán. Az ORFK szóvivője a %RIPOST%-nak azt mondta, hogy triplájára nőtt a rendőrségnek adott információk száma a szökésben lévő elkövetőkről és a bejelentések mind segítő jellegűek.

A police.hu oldalon a körözési listán kívül van egy olyan oldal is, ahol a nyomravezetői díjak listája van. 40 gyilkost keresnek vérdíj alapján, sok esetben több milliót is fizetnének annak, aki segít az elkövető vagy elkövetők kézre kerítésében.

Összesen nettó 48 milliós a vérdíj az ismeretlen gyilkosokra!

Magyar prostit késeltek meg – 4,8 millió forint

2009. február 19-én hajnali 1 óra körül találtak rá az akkor 19 éves Szabó Betty összeszurkált holttestére egy amszterdami bordélyban. A Magyarországon született, Pingvin becenéven is ismert Betty halála miatt Magyarországon és Amszterdamban is érvényben van egy nyomravezetői díj.

Szathmáry Niki megölése – 3 millió forint

Már 21 éve, hogy nyoma veszett az akkor csak hét és fél éves Szathmáry Nikinek: a kislány néptáncóráról hazafelé­ tartva eltűnt Gyulán. Földi maradványait három évvel később nádvágók­ találták meg egy út mellett zsákba rejtve; a gyermek borzalmas gyilkosság áldozata lett. Azóta sem derült fény arra, hogy ki és miért követte el a szörnyűséget. A szóbeszédben többször felmerült, hogy a gyilkos börtönben ül, és csak azért nem vallja be tettét, mert a „sitten” rossz sora van annak, aki gyermekeket bántott.

A legrégebbi ügy: két német turistát végeztek ki – 1 millió forint

Még 1995. július 25-én a déli órákban a szajoli sportpályához vezető bekötőúton kocsijukban agyonlőttek két német turistát. Az áldozatok a fehér, háromajtós Volkswagen Golffal pihenni álltak le a sportpályánál. Az ismeretlen elkövetők ellopták az áldozatok pénzét, iratait, műszaki tárgyait, valamint teljes úti poggyászukat is. A rendőrség lassan 25 éve nyomoz, de várja azok jelentkezését, akik bármit tudnak a gyilkosokról!

A gázolós gyilkosság – 1 millió forint

Tíz éve emberölés miatt  keresik azt a nőt, akinek köze lehet egy gázoláshoz. Egy ismeretlen sofőr még 2009. október 27-én egy, a Budapest, XIII., Váci úti telephelyen elgázolt egy nőt, aki elhunyt. „A nyomozás során szükségessé vált a fényképen szereplő nő személyazonosságának megállapítása” – közölte a rendőrség. Aki az asszonyt felismeri, hívja a 107-es vagy 112-es számot: egymillió forintot fizetnének egy hiteles infóért!

Magyarországon a legnagyobb nyomravezetői díjat a romagyilkosságok ügyében ajánlotta fel a rendőrség 2009-ben, százmillió forintot, de mivel a tetteseket elfogták, ezt az összeget nem fizették ki.

További érdekes részletek a vérdíjakról a %RIPOST% napilap keddi számában olvashatók!

Ez is érdekelhet

origo.hu

G.w.M hatalmas titkot árult el születendő kisfiáról

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

ripost.hu

Szívbemarkoló, ezt ígérte a rákbeteg Katalinnak Vilmos herceg

mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

mindmegette.hu

Íme a tavasz legfinomabb étele: egyszerű és olcsó alapanyagokból készül a zöldséges lasagne

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-