RIPOSTER

Megható ajándékkal készült Kitti a nagyszülei házassági évfordulójára

A nagyszülők megkönnyezték unokájuk gesztusát.
  • Szerző: Ripost

Évről évre különleges meglepetéssel kedveskedik nagyszüleinek a kőbányán élő Bottyán-Bódai Kitti. Tavaly egy rádiós műsorvezetővel hívatta fel nagyszüleit, tavalyelőtt egy pozsonyi kiruccanás volt az ajándék. Idén egyszerű, de annál különlegesebb ajándékkal készült a 46. házassági évfordulóra.

„A nagymamám szomorúan mondta, hogy mostanában már nem kapnak képeslapokat, pedig régen mennyire szerette a kézzel írt, gondosan fogalmazott kedves üzeneteket. Innen jött az ötlet” – mesélte a %Ripost%-nak Kitti.

Május elején írt felhívást a Facebook egyik nagy csoportjába, az érdeklődőkkel pedig felvette a kapcsolatot és elmondta a tervét. Rengetegen kommentelték a bejegyzését, több mint négyszázan írtak neki. Néhány nappal később rengeteg képeslap érkezett, még külföldről, Kanadából, Ausztráliából, még az Egyesült Államokból is. Az egyik legkülönlegesebb hazai feladó pedig egy 165 éves sörgyár volt.

„Sokan írták, milyen ritka a mai világban, hogy valaki ennyire szeresse a családját, de

nekem a nagyiék a példaképeim. Remélem, én is olyan feleség, szülő és nagyszülő leszek majd, mint a nagymamám

– magyarázta a %%-nak Kitti.

Végül Tulok Józsefet és feleségét, Ildikót háromszázan köszöntötték képeslapon.  

„Nagy meglepetés volt! Egész este a kedves sorokat olvasgattuk a férjemmel, nagyon meghatódtunk. Egyszerűen nem voltunk képesek abbahagyni, bármennyire elfáradtunk” – mesélte Ildikó. – „Hálás vagyok a sorsnak, hogy két lányunk és három unokánk ilyen összetartó, és azért is, hogy ebben a rohanó világban is ennyi ember vette a fáradságot, hogy bennünket ismeretlenül is megköszöntsön.”

Kitti ezzel magasra tette a lécet, nehéz dolga lesz, ha jövőre újabb meglepetéssel akar előrukkolni.

„Az idei ajándékhoz hozzátartozik még, hogy a párommal levisszük mamát és papát Horvátországba, mert még sosem látták a tengert. Már nagyon várjuk a nyári kirándulást.

A jövő évi évfordulóra még ötletem sincs, de az biztos, hogy extra kreatívnak kell lennem, ha az ideit túl akarom szárnyalni

– mosolygott Kitti.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?