RIPOSTER

Kiadták a riasztást, folytatódik az erőteljes lehűlés

Szombaton már az ország nagy részére megérkezett a hidegfront, vasárnapra pedig az összes megyében több fokkal lehûti a levegőt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Vasárnap a Dunától keletre eső tájakon eshet az eső. Élénk, erős lesz az északi-északnyugati szél. Hajnalban 12-18, napközben 19 és 27 fok között alakul a hőmérséklet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a szél, az eső és felhőszakadás miatt is elsőfokú riasztást adott ki az ország több megyéjére is. Az eső miatt Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megyében lesz érvényben a figyelmeztetés vasárnap. A széllökések Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lesznek erősek, míg felhőszakadás miatt Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére érvényes a riasztás.

Hétfőn naposabb, száraz idő lesz, de a szél helyenként megerősödhet. Napközben 24 és 29 fok közötti maximumokat mérhetünk. 

Kedden is sok napsütésre számíthatunk. A délutáni órákban 26-30 fokot mérhetünk. Szerdán és csütörtökön is folytatódik a napsütés, tovább melegszik az idő, szerdán 28-32, csütörtökön 29-33 fok valószínű - írja az Időkép.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?