Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2018.08.25.

Kész őrület, bekerítették a parlagfüvet!

Egymást érik az olvasói bejelentések, amióta háborút hirdettünk a parlagfû ellen, de azok a képek, amiket most kaptunk, minden képzeletünket felülmúlták!

Egymást érik az olvasói bejelentések, amióta háborút hirdettünk a parlagfű ellen, de azok a képek, amiket most kaptunk, minden képzeletünket felülmúlták! Olvasóink a Határ úti buszvégállomásról küldte felvételeit, amiken gondosan bekerített kisebb parlagfűmezők láthatók. Elmentünk a helyszínre, hogy a saját szemünkkel győződjünk meg az abszurd helyzetről.

A hosszú ideje félkészen álló forgalmas csomóponton több helyen is kordonok vannak a régi, elbontott pavilonok helyén. A kerítéseken belüli részt pedig gazdagon borítja az allergiát okozó gyomnövény, ami immár derékig ér. Látszik, hogy a területet rendszeresen kaszálják – de csak a kordonokig, azon belül nem! Mintha éppen az lenne a cél, hogy a gyomnövényt megvédjék, hadd virágozzon csak, hadd kínozzon több ezer erre járó allergiást!


„Érdekes módon régen nem volt ennyi gazos terület, akkor meg tudták oldani a gyomirtást” – vélekedett Obora László. „Keményen fizetünk az itt közlekedő buszok és villamosok használatáért, joggal elvárhatnánk a rendezett környezetet!”


„Jó lenne már, ha végre eltűnne innen ez a sok kordon és földkupac, és vele együtt a gaz is!” – fakadt ki a %Ripost%-nak Draskóczi Kálmánné.„Milyen szép is lenne, ha a parlagfű helyére virágokat ültetnének!”

A terület a kispesti és a ferencvárosi önkormányzat illetékességi területének határán van, így mindkettőt megkerestük. Külön-külön, de egybehangzóan a BKK-hoz küldtek bennünket azzal a kérdésünkkel: vajon miért nem irtják a parlagfüvet és mikorra várhatjuk, hogy rendezik a területet. A BKK lapzártánkig nem válaszolt. Pedig sokakat érdekelne, milyen megfontolásból nyilvánították védetté a sokak életét megkeserítő parlagfüvet!

Nő a parlagfű a trafóház előtt is
Míg a magánházak tulajdonosai gondosan irtják a gazt, addig az önkormányzat és az ELMÛ területén vígan nő a parlagfű – írja XXII. kerületi olvasónk, aki fotókat is mellékelt igaza alátámasztására a Komáromi út 19. és 28. számú ház előtti területről. Minden bejelentés hatástalan, így legutóbb a lakók maguk vágták le a gazt itt is, de alig egy hét alatt megint megnőtt.
Vidéken is gondot jelent a parlagfű, másik olvasónk Kunszentmártonból panaszkodott, hogy a Vécsey Károly út 6. szám alatti ingatlanon kerítésen belül és kívül is nagy a gaz. Mint írja, már jelentették a polgármesternek, a jegyzőnek és a közterület-felügyelőnek is, mégsem történik semmi. Ígérjük: a %Ripost% ennek is utánajár!

 

Szóljon, ha parlagfüvet lát! 

Várjuk olvasóink jelzését a parlagfűvel fertőzött területekről. Felháborítja valami, és senki nem tesz semmit? A %Ripost% segít! E-mail cím: [email protected] Postacím: 1033 Budapest, Kórház u. 6-12. Fogjunk össze, mentesítsük a parlagfűtől Magyarországot!

 

Fogjunk össze, mentesítsük a parlagfűtől Magyarországot!

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Házasság első látásra: csalódott a menyasszony, nem ilyen férjet akart

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

borsonline.hu

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

mandiner.hu

Szökevény székelyek – lenyűgöző új elmélet született a székelyek eredetéről

ripost.hu

Újabb legenda távozott: elhunyt a népszerű rockbanda frontembere - Videó

vg.hu

Valami eltörött: a magyarországi Spar kivonulásáról beszélt az osztrák anyacég vezérigazgatója – „Harcolunk”

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

mindmegette.hu

Ez Rácz Jenő kedvenc süitje - nem hiszed el, milyen pofonegyszerű!

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Liu Shaolin Sándor megforgatta a magyarok szívében a kést

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Mindenkit meglepett Kulcsár Edina, bejelentette a nevet

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-