RIPOSTER

Káldi gyilkosság: anyák napi ünnepség után szúrta le anyját Krisztián

Brutális gyilkosság történt egy csendes vasi kisfaluban, Káldon: péntekre virradóra holtan találtak egy hétgyermekes édesanyát, 15 éves fiát életveszélyes állapotban vitték kórházba. Mint kiderült, az anya előző nap sírva rohant haza az anyák napi ünnepségről, ezután szúrta le 20 éves fia, a fivérét is megsebesítve.
  • Szerző: RIPOST

Még péntek délelőtt is helyszíneltek a templom melletti családi házban Káldon, ahol megölte édesanyját és életveszélyesen megsebesítette a testvérét egy 20 éves fiú. Ahogy a %% is megírta, a gyilkost kilométerekkel arrébb, egy főúton fogták el a rendőrök, gyalog menekült el a tragédia helyszínéről. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés gyanúja miatt indított büntetőeljárást, a fiú kihallgatása még lapzártánkkor is tartott.

Testvérei végignézték a szörnyűséget

A %% úgy tudja, hogy a néhai édesanyának hét gyermeke van, a legkisebb alig egyéves. Csaknem mindannyian a házban voltak, amikor a 20 éves fiú kést szegezett az anyjának, csupán a legidősebb fiú nem, ő régóta Budapesten él. Káldon azt beszélik, drogozott a fiú, többször kezelték már pszichiátrián.

Zsanett és az élettársa fél éve költözött a gyerekekkel az óvoda melletti házba, addig máshol laktak a faluban. Ha jól tudom, Tatabányán éltek ezt megelőzően, onnét jöttek ide. A nő élettársa eredetileg Vas megyei, talán amiatt

– mondta lapunknak egy helybéli, aki agresszív, beszámíthatatlan gyerekként írta le a gyilkost.

További részletek a borzalmas Vas megyei családi tragédiáról a %% napilap szombati számában olvashatóak!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?