Létrehozva: 2016.01.06.

Ilyen, ha életében először simogatnak meg egy menhelyi kutyust

Hatalmas nyüszítéssel és vonyítással kezdõdik egy kutyabarát videója. Olyan állattal barátkozik, akit még soha nem szeretgettek meg. Szerencsére minden jóra fordul a végén...

Életében először simogattak meg egy kölyökkutyát, aki láthatóan és hallhatóan rettenetesen fél az őt dajkálni szándékozó nő kezétől. Szegény kutyát ugyanis születésétől fogva ketrecben tartották és verték. Egy romániai állatotthonban találtak rá, ahol szintén borzalmas körülmények uralkodnak, úgyhogy nem csoda, ha retteg minden embertől. A Facebookon gyűjtést is szerveztek az ott tartott állatok számára.

"Önkéntesek és állatmentők vagyunk, akik szeretnék felhívni a figyelmet a szörnyű körülményekre. Amikor legutóbb meglátogattuk az állatokat, éheztek és szomjaztak, a táljaikban mocskos víz volt mindössze. A legtöbb kutyának sürgősen élelemre lenne szüksége. És persze otthonra. Amilyen gyakran csak tudunk, kijárunk az állatokhoz, de felajánlásokra is szükségünk van" - írták a csoportban. 

A szívtépő sírás és vonyítás szerencsére csak néhány másodpercig tart, utána a kutya kicsit felbátorodik, nem sokkal később pedig már be is fúrja a fejét a nő kezei közé. A közel kétperces videó még egy fordulatot tartogat: a kiskutyát a következő képen már ölben viszik valahova, utána pedig már egy parkban játszik önfeledten. Ahogy a videó leírásából kiderül, ő kifejezetten szerencsés volt, örökbe fogadták. Már Priscillának hívják, és farokcsóválva játszik.

A videót december 31-én töltötték fel, de máris négymillióan látták.

A látvány természetesen megindította a legtöbb nézőt, a kommentek között többen is írják, hogy a kutya sírása a legfájdalmasabb hang, amit valaha hallottak. "Már akkor királyként bánok a kutyámmal, ha véletlenül a farkára lépek" - jegyezte meg az egyik hozzászóló. "Nem számít, hogy kutyákat, macskákat, embereket vagy űrlényeket bántalmaznak-e, senkinek nem lenne szabad visszaélni a védtelenségével" - mondta egy másik.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A lengyel elnök kemény üzenetet küldött Oroszországnak

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

borsonline.hu

Fegyveres rendőrök vonultak ki reggel a Lidlhöz - le kellett zárni az üzletet

mandiner.hu

Áll a bál az USA-ban, mert nem mindenki meri kijelenteni a baloldalon, hogy Orbán Viktor „önkényúr”

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

mandiner.hu

Elborzadt Bayer Zsolt: Micsoda világ, micsoda társadalom az, amelyik így néz ki, s ahol ilyen zombik tengetik nyomorult életüket?

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

travelo.hu

Búcsút int a budapesti állatkert jegesmedvéje, siessetek, ha még látni szeretnétek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-