RIPOSTER

Így szállt szembe támadójával a fűzfői hős házaspár!

Várpalotai nő rabolt ki egy idős házaspárt Balatonfûzfőn, a támadó a buszra is felszállt utánuk, majd egy eldugott utcában rabolta ki őket. Az idős pár keményen megküzdött a nővel!

Trükkösen rabolt ki egy idős házaspárt egy nő Balatonfűzfőn: a veszprémi buszállomáson pénzt kért tőlük buszra, majd ő is elutazott utánuk Fűzfőre. Követni kezdte őket a sötétben, majd rájuk támadt, hogy elvegye az asszony pénztárcáját. A 82 éves férfi arcán és ujjain még mindig jól láthatóak a sérülések, melyeket akkor szerzett, amikor feleségét védelmezve szembeszállt a támadóval. A hős házaspár máig hatása alatt van a történteknek.

Lenéztem és láttam, hogy annak a nőnek a karja már a könyökéig a táskámban volt, turkált benne, közben húzta lefelé. Én próbáltam ellökni, először a kezét ütöttem, aztán az arcát, és bele is rúgtam

- elevenítette fel a történteket a megtámadott asszony az Omegahíreknek. Amikor a férj próbálta megvédeni feleségét, a támadó a 82 éves férfit fellökte és elrohant a helyszínről.

A rendőrök keresőkutyával próbáltak a támadó nyomára bukkanni, akit végül másnap fogtak el a lakásán. Kiderült, hogy a 44 éves L. É. nem ismeretlen a nyomozók számára, már több kapitányságon volt ellene eljárás, ugyancsak rablás és lopás miatt.

L.É. ellen rablás gyanújával indult büntetőeljárás, a nőt a Veszprémi Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

 

És ezeket olvastad már?