RIPOSTER

Így él a derekánál összenőtt sziámi ikerpár! Nem akarnak szétválni

Pin és Pan, a hétéves ikerpár a derekánál nőtt össze, és egy pár lábuk van. Pin irányítja az egyiket, Pan a másikat, és már annyira összeszoktak, hogy annak ellenére sem válnának szét, hogy erre lehetőségük lenne.
címkék:
  • Szerző: T.D.

A nagyszülők szerint a két lány pont úgy viselkedik, mint bármelyik másik testvérpár, sokat énekelnek, nevetnek és szeretik a fagylaltot. Mára tökéletes az összhang kettejük között, megtanultak együtt járni és öltözködni is.

Az orvostudomány képes lenne arra, hogy szétválassza őket, de annyira erős a testvéri kötelék, hogy ők ezt nem szeretnék.

Egyszer már műtötték őket, szétválasztották a gyomrukat, így már külön szervrendszerrel élnek.

Bangkoktól 250 kilométerre laknak, és egy speciális gyerekeknek fenntartott iskolába járnak. A többi gyerek befogadta őket, és nagyon jól érzik magukat az osztályban. Az osztályfőnök szerint mindkét gyereknek megvan a lehetősége és a készsége, hogy önálló munkát végezzen a jövőben.

A nagyszülők büszkék unokáikra, annak ellenére, hogy sokszor nagyon csintalanok és engedetlenek, sőt a nagymama még bele sem gondolt, milyen lenne, ha szétválasztanák őket.

A tesvérpárról a videót itt tekintheted meg.

címkék:
És ezeket olvastad már?