RIPOSTER

Erzsébet királynő 620 ajándékot vásárol karácsonyra

Elég költséges az angol királyi család karácsonya, összesen 30 ezer fontot, majdnem 12 millió forintot költenek az ajándékokra, és üdvözlőlapokra.
  • Szerző: Ripost

Megszólalt a Daily Mailnek Erzsébet királynő személyzetének egy korábbi tagja, aki azt mondta, hogy a királynő 30 000 fontot költ el a mintegy 620 ajándékra, amit családjának, és a személyzetnek vásárol. A királynő összesen 750 karácsonyi üdvözlőlapot is kiküld, továbbá 1500 karácsonyi pudingot vásárol a személyzet tagjainak.

A forrás szerint a királyi karácsonyi képeslapon általában egy családi fotó szerepel, amit rokonok, barátok és különféle szervezetek képviselői kapnak meg.

Fotó: www.profimedia.hu

A személyzet tagjai már két héttel karácsony előtt megkapják ajándékaikat, erre a Buckingham-palota egyik szobájában kerül sor, ahol maga a királynő adja át a meglepetéseket egy-egy kedves mondat kíséretében.

A királyi weboldal szerint 1500 karácsonyi pudingot a paloták dolgozóinak, a Bíróság Postahivatalának és a palota rendőrségének adnak.

Az asszisztens szerint korábban a királynőnek karácsony előtt a palotába vitték teherkocsin a nagyáruházak a lehetséges ajándékok bemutatódarabjait, saját királyi bevásárlóközpontot rendeztek be neki, de ma már az ajándékokat az uralkodó titkárnője rendeli meg online, így a 93 éves királynőnek már nem kell ezzel vesződnie.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?