RIPOSTER

Friss információk a budapesti autósüldözésről

Két autó karambolozott a 17. kerületben, egy sofőr megsérült. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, egy 16 éves fiút előállítottak.
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a %% is beszámolt róla, két autó karambolozott Budapesten csütörtök délben, egy 17. kerületi oldal szerint autós üldözést hajtottak végre a rendőrök. A BRFK válaszolt az ezzel kapcsolatos kérdéseinkre.

"Bejelentés érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, mely szerint a bejelentőt a X. kerületi Lángvirág utcában egy közlekedési vitából adódóan egy férfi fegyverrel megfenyegette. Ezt követően a rendőrök a bejelentő által megadott autót igazoltatni akarták. Az igazoltatni kívánt jármű vezetője lassított, azonban az igazoltatás alól kivonta magát és gyorsítva továbbhajtott. A gépjármű Budapesten a XVII. kerületben a Bakancsos utca és a Pesti út kereszteződésében egy másik autónak nekiütközött, amelynek vezetőjét a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték"

- tájékoztatta a %%ot a BRFK Kommunikációs osztálya.

A rendőrök a karambolt okozó kocsiban kábítószergyanús fehér port és egy airsoft fegyvert találtak. Még vizsgálják a baleset körülményeit. A jármű vezetőjét, egy 16 éves budapesti fiút előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra. Elszámoltatása folyamatban van.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?