RIPOSTER

Felfoghatatlan, ez történt valójában, amikor meghalt egy rendőrnő az M2-esen

Az asszony egy kolléganőjével utazott, amikor autójukkal hirtelen szemből egy kamionnak csapódtak. Az egyikük szörnyethalt az autóúton.
  • Szerző: Ripost

Wellnessezni indult az a két rendőrnő, akik autójukkal frontálisan ütköztek egy kamionnal csütörtök délben az M2-es autópályán Dunakeszinél - tudta meg a Blikk.

A 100 lóerős Fiat Panda anyósülésén utazó 45 éves asszony azonnal életét vesztette, az autó sofőrjét pedig életveszélyes állapotban szállították kórházba, akinek állapota a Zsaruellátó információi szerint időközben stabilizálódott.

Az M2-es autópálya ezen szakasza nagyon veszélyes, mert építési munkálatok zajlanak sávzárások és terelések mellett. Az utóbbi egy évben több súlyos baleset is történt. Az érintett útszakaszon egyébként korlátozó táblák jelzik, hogy a megengedett maximális sebesség 60 kilométer óránként. Azt még vizsgálják, hogy a csütörtöki tragikus baleset pontosan miért történt, de úgy tudni: a Panda sofőrje nem előzött, valamiért azonban mégis áttért a szemközti sávba.

A két kolléganő egy kellemes napot tervezett, kirándulással, lazítással a balesethez közeli környéken. "Szinte felfoghatatlan, hogy nincs többé. Õ volt a legvidámabb teremtés, akivel életemben találkoztam" – emlékezett az elhunyt rendőrnő egyik neve elhallgatását kérő ismerőse.

"Jó volt akár csak a közelében lenni, mert a mosolya mindent beragyogott. Közvetlen és kedves volt mindenkivel, de közben a munkáját nagyon komolyan vette. Ott nem ismert tréfát, szabálykövető volt a végtelenségig. Gyerekkora óta imádott utazni, új helyeket, tájakat megismerni, szinte minden szabadidejét ennek áldozta. Nagyon fog hiányozni!" - tette hozzá.

Az autót vezető másik rendőr fiatal kora ellenére komoly karriert tudhat maga mögött a rendőrségen, ezredesként jelenleg a BRFK egyik alosztályvezetője. Vezetésével nemrégiben egy hét leforgása alatt hét drogdílert is elkaptak a nyomozók.

Az ügyben a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség jár el. "Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségében indult nyomozás" – közölte Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz tökéletes a linzertészta
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?