RIPOSTER

Drámai hír jött a kis Maddie-vel kapcsolatban, ezt eddig titkolták a szülők

Megszólalt az anyuka, aki valami rémisztő dologra figyelt fel kislánya eltûnése előtt. Ez oldhatja meg a 12 éve húzódó rejtélyt?
  • Szerző: Ripost

Különös kérdést tett fel a nyomozóknak a 2007-ben Portugáliában eltűnt kislány, Maddie McCann édesanyja: a nő arra volt kíváncsi, lehetséges-e, hogy lányát bedrogozták, mielőtt nyoma veszett. A nyomozók máig nem tudják, hogy pontosan mi történt, de számos elképzelés látott napvilágot. A szülők meg vannak győződve róla, hogy lányukat emberrablók ejtették foglyul, és a családi nyaralás során előre kiszemelték őt maguknak - írja az Express.

Az édesanya azt mondta, gyermeke az eltűnése előtti napon nagyon fáradt volt, ezért elképzelhetőnek tartja, hogy már akkor bedrogozta valaki, ami sokat könnyíthetett az elrablásán.

A nő arról is beszélt, hogy szerinte az apartmanjukat is kifigyelték, ott ugyanis nem volt rács, se bármiféle védelem az ablakokon, így könnyen megközelíthető célpont lehetett a bűnözőknek. Az asszony szerint az is nyilvánvaló lehetett mások számára, hogy a gyermekrablás estéjén a nyaralásuk már a végéhez közeledett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?