RIPOSTER

A Facebookon búcsúzik fiától a meghalt barlangász édesanyja

Megható üzenetet osztott meg szombaton elhunyt fia oldalán az édesanya. A barlangász gyermeke bármelyik pillanatban megszülethet.

Mint arról a %% is beszámolt, a szombaton elhunyt magyar barlangász felesége állapotos, bármelyik pillanatban megszülethet a gyermekük. A fiatal nő sokkot kapott, amikor meghallotta férje halálhírét, azóta is orvosok vigyáznak rá és a babára.

Az interneten rengetegen gyászolják a fiatalon elhunyt ipari alpinistát, akiről azt tartják: az egyik legpozitívabb kisugárzású ember volt. A legtöbben közösségi oldalára írnak, ahogy például édesanyja is: "Teljes szívemből hiszem, hogy a Mennyben vagy és nagyon csodálkozol ezen. Itt egy szín tűnt el veled együtt a Földről.

Nagyon hálás vagyok, hogy az anyukád lehettem. Isten Veled! Még találkozunk"

- búcsúzott tőle édesanyja.

A 36 éves B. Gergely szombat délután barátaival a szlovákia Csengő barlangban ereszkedett, amikor egy pihenőnél kikötötte magát, elvesztette egyensúlyát és a mélybe zuhant. Pedig ismerte a terepet, nem először járt ott... "Drága Pocok! Öreg Raszta Barátom! Miért most maradtál a föld alatt, ahol amúgy annyira szerettél lenni?

Az az átkozott Csengő Zsomboly! Pedig ismerted. Pedig már voltál ott.

De most mégis ott maradtál. Velünk is itt maradsz, a lelkünkben örökké " - emlékezik egyik legjobb barátja meg róla, szintén az interneten.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?