Létrehozva: 2019.05.01.

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a leg­fon­to­sabb hírek kedden

Nincs sok idõd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

Szerző Ripost

Pitáért sietett egy közeli bevásárlóközpontba az a férfi, aki hétfőn lesodródott az útról Selypen, és olyan erővel csapódott egy villanyoszlopnak, hogy az kettétört. A férfi a helyszínen meghalt. A négygyermekes családapa négy napja nyitott éttermet Petőfibányán, évekig spórolt az új életre, ami pillanatok alatt semmivé lett. Erről az áldozat felesége beszélt sokkos állapotban a Tényeknek. Megrázó riport következik.

 

Áder János köztársasági elnöktől remél kegyelmet az a kisgyermekes édesanya, akit azért ítéltek tíz év börtönre, mert meg akarta ölni az élettársát. Az asszonyt évekig bántalmazta a párja. Ennek ellenére elmondása szerint nem akart neki ártani soha. A tragédia napján egy dulakodás alkalmával csak védekezett. A nő már bevonult a kalocsai fegyházba, ott várja a köztársasági elnök döntését.

 

Szinte lebénult a keze egy budapesti pénztárosnak, miután az egyik vásárló véletlenül rádobott egy 15 kilós zsákot. A nő három év után is alig tudja megmozdítani a bal kézfejét. A hipermarket kezdetben nem akarta vállalni a felelősséget, pedig a sérült hölgy szerint munkahelyi balesetnek számít az ügy. A nő több millió forinttól esett volna el, ha nem kér segítséget mástól, másoktól!

 

Ellophatta Jolly dalát Enrique Iglesias. A magyar zenész azt mondja, kollégái és rokonai hívták fel a figyelmét a feltűnő egyezésre, majd stúdióban is összehasonlították a számokat, amik szerinte is félelmetesen hasonlítanak.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett a hazai üzemanyagárakról

origo.hu

Drámai közelségbe került a III. világháború

borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

ripost.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett az üzemanyagárakról, ekkor lép életbe

origo.hu

Temetőben ünnepeltek volna Polgár Árpádék, de kidobták őket

metropol.hu

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-