Létrehozva: 2016.03.02.

Kussoljon a bulvár: legyen tűzszünet az Eb-ig!

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a ripost.hu-nak. Bloggerünk ezúttal az Európa-bajnokság végéig kér türelmet a magyar focistáknak.

Itt a tavasz, lezárult az átigazolási piac. Most, hogy kijutottunk az Európa-bajnokságra, talán még jobban érdekel mindenkit, hogy hazánk aránylábú gyermekei hol és éppen milyen körülmények között kergetik a bőrt. Itthon vagy külföldön, a másodosztályban vagy éppen a kispadon, de szeretnénk látni, hogy milyen állapotban vannak azok a játékosok, akikre számítunk az Eb-n.

Lezárult az első keretösszetartás, és ha nem Storck lenne a kapitány, akkor nézelődhetnénk, hogy ki, merre, meddig, de biztos vagyok benne, hogy a kapitány fog az Eb-re is váratlant húzni.

Szóval valószínűleg fogunk anyázni, de én azt mondom, hogy Storck mester fogja be a pofánkat úgy, ahogy azt Oslóban tette… Ez a hozzáállás lenne a normális, de mégsem ezt látom, hanem azt, hogy mindennap folyik a szar a bulvárban a focistákról. A Dzsudzsákot toszogatják a törökök, a szemét Némó Katarba ment „dubajozni”, és a többi. Én azt nem értem, hogy kinek vagy kiknek áll érdekében, hogy ott gáncsolják a magyar labdarúgást, ahol csak tudják.

Emlékszik még valaki arra, hogy a létfontosságú pótselejtező előtt néhány nappal mit harsogott a sajtó? Na, nem rémlik? Hogy fejenként 30 milla üti a játékosok markát, ha lehozzák a pótselejtezőt. Ez mire volt jó? Hogy a focisták ellen hangolja a közvéleményt, három nappal a meccs előtt.

Ezt valaki meg tudja magyarázni? Mi lehetett ennek a célja? Persze ezek költői kérdések, és nem várom, hogy bárki is megmagyarázza, de már a tököm tele van azzal, hogy szándékosan tesznek keresztbe.

Persze mióta világ a világ, a labdarúgók a bulvárújságírás célpontjainak számítanak, mert híresek, gazdagok, és elég hülyék ahhoz, hogy elkúrják az életüket. Ezzel nincs is baj, és ha lenne olyan történés, akkor azt mondom, hogy oké, csinálják. De a magyarországi bulvár és a külföldi bulvár köszönőviszonyban sincsenek, és aki benne van a szakmájában, az pontosan tudja, mire gondolok.

Legújabban az átigazolásokkal próbálnak „polgárt pukkasztani”. A bulvárt nem az érdekli, hogy Lovrencsics Gergő 45 km-t futott a Fiorentina ellen, hanem az, hogy Dzsudzsák Balázs körül milyen balhé lehet. Nem az első, nem a második, azért jött ki belőlem.

Hagyjátok felkészülni a csapatot! 30 évet vártunk, ne vegzáljátok őket, mert most abban a fázisban vannak, hogy jelen időben éppen bizonyítanak! A szurkolók bíznak bennük, ezért arra kérem a tisztelt bulvársajtót, hogy hagyják nyugiban felkészülni a csapatot, és ha hazajönnek az Eb-ről, onnantól basztathatják őket, amennyit akarják.

Ti is magyar szurkolók vagytok, nektek sem mindegy, hogyan szerepel a csapat!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez az óriásmellű modell zaklatta az angol sztárcsapat focistáit - képek

origo.hu

G.w.M elmondta, mitől érzi nőnek magát egy nő

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

vg.hu

Senkinek sem kell a Rolex – beszakadt a svájci óraexport

ripost.hu

Ha még ettél finomat: Töltött bundás kenyér az új kedvenc

hirtv.hu

Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja

origo.hu

Rengeteg ukrán embert mészárolhatnak le az új ukrán taktika miatt

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

magyarnemzet.hu

Az Orbán-gyűlölő Lilu hatalmas öngólt lőtt, ezt nagyon benézte

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-