POLITIK

Puzsér bunkósbottal támadt Berkire: „Ragacsos moslék”

A Budapesti Rendőr-főkapitányságon kezdte a hetet Berki Krisztián ügyvédje, miután végignézte Puzsér Róbert kampányvideóját.
  • Szerző: Ripost

Újabb fejezetéhez érkezett Berki Krisztián és Puzsér Róbert hetek óta tartó ellenzéki roncsderbije.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

A főpolgármesteri babérokra törő médiaceleb hétfő délelőtt feljelentette a kritikust a rendőrségen, miután Puzsér a kampányvideójában hat percen át ócsárolta őt. A rendőrségnek 72 órája van, hogy mérlegelje a beadványt. Az izomceleb ügyvédje szerint biztos, hogy Puzsér ezt nem ússza meg szárazon!

Ezt a feljelentést joghatályosan elutasítani nem lehet, főleg azért nem, mert elég részletesen le lett írva, hogy mi a tényállás. A vád becsületsértés, Puzsér Róbertet pedig majd megkérdezzük, hogy a kampányvideója miért arról szól, hogy az egyik ellenfelét mocskolja” – kezdte a -nak dr. Szilágyi Roland.

Berki és ügyvédje, dr. Szilágyi Roland
Fotó: Markovics Gábor

Berki elmondása szerint, ő nem is látta a videót, egész egyszerűen azért, mert nincsen rá ideje!

„Az én időm drága, egyáltalán nincsen hat percem Puzsér Róbertre! Én egy felnőtt ember vagyok, sosem szoktam a közösségi médián keresztül üzengetni, ha szeretnék valamit mondani Puzsér Róbertnek, akkor szépen megkeresem a telefonszámát, és felhívom. Arra a kérdésre, hogy ő miért választotta ezt az utat, egyszerű a válasz: híres akar lenni” – ecsetelte Krisztián, akinek nem ez az első vitája az általa csak udvari bolondnak nevezett Puzsérral.

A feljelentgetés sorát a harsány megmondóember kezdte, mert szerinte Berki nem tisztességes módon szerezte meg a főpolgármesteri-jelöltséghez szükséges ötezer aláírást.

Hogy mit mondott még Berki Puzsérról miután megtették a feljelentést, az kiderül a keddi lapszámából!


Puzsér már Berki lányát is bevonja a vitába

A „hat bűnöző egy személyben” című felvételen a kritikus Hajdú Péter és Kárász Róbert bábjának nevezi az egykori focivezért, sőt, még Berki ötéves kislányát, Natikát is a szájára veszi!

„Berki Krisztián gátlástalan ragadozó, aki nem más gyermekét ragadja el, hanem saját kölykét veti a nyilvánosság elé, hogy belőle lájkokat facsarjon ki. Ugyanazzal az érzéketlen közönnyel használja kiskorú lányát, amellyel Hajdú Péter élt. A neandervölgyi ember egyszerűségével kommunikáló Berki Krisztián a Romana regények ragacsos moslékos szirupjába igyekszik fojtani követőit, akik élvezettel lesik kislányának megrabolt gyermekkorát. Ezt már nem volna szabad közügyként kezelni. A kiskorúak megvédelmezése a Fővárosi Gyermekvédelmi Szakszolgálat feladata” - hangzik el az összevágott videóban.

 

És ezeket olvastad már?