POLITIK

Ez már háború: Berki büntetőfeljelentést tesz Puzsér ellen

Az ok a kritikus kampányvideója, amiben gátlástalan ragadozónak, bűnözőnek és Hajdú Péter bábjának titulálta az izomcelebet.
  • Szerző: Ripost

Újabb fejezetéhez érkezett a háború Berki Krisztián és Puzsér Róbert között!

Fotó: Sulyok László

A főpolgármesteri székért induló Berki eldöntötte, hogy büntetőfeljelentést tesz a kritikus ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. Az ok nem más, mint a harsány megmondóember szombaton közzétett videója, amivel egyértelműen átlépett egy határt.

A „hat bűnöző egy személyben” című felvételen a kritikus Hajdú Péter és Kárász Róbert bábjának nevezi az egykori focivezért, sőt, még Berki kislányát, Natikát is a szájára veszi!

„Berki Krisztián gátlástalan ragadozó, aki nem más gyermekét ragadja el, hanem saját kölykét veti a nyilvánosság elé, hogy belőle lájkokat facsarjon ki. Ugyanazzal az érzéketlen közönnyel használja kiskorú lányát, amellyel Hajdú Péter élt. A neandervölgyi ember egyszerűségével kommunikáló Berki Krisztián a Romana regények ragacsos moslékos szirupjába igyekszik fojtani követőit, akik élvezettel lesik kislányának megrabolt gyermekkorát. Ezt már nem volna szabad közügyként kezelni. A kiskorúak megvédelmezése a Fővárosi Gyermekvédelmi Szakszolgálat feladata”

- hangzik el az összevágott videóban.

Berki ezután döntött úgy, hogy feljelentést tesz, tervei szerint délelőtt 11-kor érkezik meg ügyvédjével a rendőrségre. Erről a Facebookon számolt be.

Az adok-kapok már több napja tart a két főpolgármester-jelölt között. Puzsér korában azért jelentette fel Berkit, mert szerinte tisztátlan úton tett szert a szükséges mennyiségű aláírásra, amivel hivatalosan is jelölt lett.

 

És ezeket olvastad már?