POLITIK

A háború folytatódik: Berki jól kiosztotta Puzsért

Puzsér pénteken jelentette be, hogy feljelentette Berkit a rendőrségen. Nos, az izomceleb nem maradt adós a csattanós válasszal!
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztián nem igazán esett kétségbe, amikor megtudta, hogy Puzsér Róbert feljelentette őt a rendőrségen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

A kritikus ugyanis azt gyanítja, hogy az izomceleb nem tiszta úton jutott hozzá a közel 10 000 ajánláshoz, amivel hivatalosan is főpolgármester-jelölt lett.

Berki szerint azonban Puzsérnak nem vele lenne elszámolni valója, sokkal inkább Karácsony Gergellyel.

„Képzeljétek el, az udvari bolondom, Puzsér Róbert feljelentett. Inkább ezt az utat választotta, miután tegnap elolvasta javaslatomat, hogy mindketten tegyünk le 3 millió forintot és abból jótékonykodjon. Pedig Puzsérnak nem velem lenne elszámolnivalója! Sokkal inkább a XIV. kerületet csőd szélére vivő Karácsony Gergellyel, hiszen már a 4. kerületben buknak le, hogy törvénytelenül ellopták az ajánlók adatait! Ez a botrány, nem az, hogy mögöttem már tízezer ember áll”

– üzente Berki az Instagramon Puzsérnak, akivel már nem ez az első csatája.

A kritikus néhány napja ugyanis azt mondta, csak akkor hajlandó vitázni Berkivel, ha az letesz hárommillió forintot. Berkit persze nem kellett félteni, szépen visszavágott Puzsérnak.

„Leteszek Neked 3 millió forintot, de tegyél le te is 3 millió forintot!
Így 6 millió Ft-ot tudsz átadni az arra Rászorulóknak. Annak adod, akinek csak akarod, de nyilván ne legyen hozzád köthető
– írta akkor.

Puzsér nem sokkal később jelentette be, hogy feljelentette Berkit, így még inkább elfajult a két főpolgármester-jelölt között zajló háború.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

a berki ?? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

És ezeket olvastad már?