POLITIK

Összeomlás szélére került az eltűnt maglódi vállalkozó testvére

Gyümölcsösben is keresték Pintér Gyula holttestét.
  • Szerző: BDF

Immáron 9 hónapja, hogy nyoma veszett a luxuskocsik szerelésével foglalkozó Pintér Gyulának. A rendőrség emberölés miatt nyomoz, egy embert letartóztattak, ám a holttest a mai napig nem került elő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Már a nyomozás elején rengeteg rendőr lepte el a gyanúsított tanyájának környékét, ahol csatárláncban, keresőkutyákkal és munkagépekkel vizsgálták át a terepet. Egy idő után levonultak, de a közelmúltban többször is visszatértek folytatni a munkát” – magyarázta a Borsnak az egyik forrása.

Police.hu

Az ötvenes férfi testvére valósággal beleőrült a bizonytalanságba. Egy magánnyomozó tartja benne a lelket.

„Semmiről nem informálnak, falakba ütközünk. De, ha ez a szenvedés kell az eredményes nyomozáshoz, természetesen vállalom. A rendőrök csak annyit mondanak, hogy ha majd lesz miről, tájékoztatnak. Nem akarom zaklatni őket, csak rájuk számíthatok” – mondta csalódottan Pintér Ildikó, aki reménykedik, hogy testvérét „csak” fogva tartják, és nem ölték meg.

Amint a is beszámolt róla, Pintér Gyula a Hummerjével ment el otthonról, és a kutyáját is magával vitte. A vizsla Szlovákiában kóborolva került elő, a kocsival pedig valaki visszaállt a vállalkozó udvarába.

 

És ezeket olvastad már?