RIPOSTER

Fejlemény az eltűnt vállalkozó ügyében, ezt mondják, akik látták

A férfinak már csaknem két hete nyoma veszett, de ismerősei szerint előtte is látszott rajta, hogy valami nincs rendben.
  • Szerző: Ripost

Eltűnése előtt érezhetően megváltozott a viselkedése a rejtélyes körülmények között elrabolt maglódi vállalkozónak - mondták a férfi törzshelyén, ahol Pintér Gyula még közvetlenül az eltűnése előtt is megfordult.

Egyre több részlet derül ki a 12 napja kámforrá vált maglódi vállalkozó éle­téről. A luxuskocsik javításával és átépítésével foglalkozó Pintér Gyula szinte mindennap a gyömrői Dzsungel Pizzériában ebédelt, az eltűnése előtti órákban is betért a törzshelyére.

"Aznap valamivel korábban érkezett, mint szokott, a Hummerja is itt parkolt. A kutyája nem volt vele, pedig a legtöbbször őt is magával hozta korábban. Gyula egy nagyon érdekes ember, kimondottan magának való, de ettől függetlenül velünk gyakran poénkodott, oldottan viselkedett.

A közelmúltban azonban olyan dolgokat vettünk észre rajta, amit korábban nem tapasztaltunk. Csendben visszahúzódott, mintha nyomasztotta volna valami

– nyilatkozta a Borsnak a pizzéria tulajdonosa. Az ötvenéves vállalkozó az étkezés után még visszament a közelben lévő műhelyébe, ahonnan maglódi otthonába hajtott. Azóta senki nem látta.

A hölgy azt mondja, magánemberként is jól ismeri Gyulát, ezért különösen aggódik érte. Három napig nyugtatta magát, bizakodott, de most már egyértelműnek tűnik, hogy valamibe belekeveredett a férfi.

"Két nyomozó meg is keresett három napja, és azzal a felszolgálóval is beszéltek, akivel együtt dolgoztunk bent az érintett napon. Ugyanezeket tudtuk elmondani nekik is. A térfigyelő kamerák felvételeivel is foglalkoztak" – magyarázta a tulaj.

A szerencsétlenül járt férfi a kamerafelvételek szerint a fekete terepjárójával hajtott el otthonról, Répa nevű kutyáját is vitte magával. A lap úgy tudja, hogy a kocsit még másnap is látták a környéken, de nem tudni, ki ült a volán mögött. A Hummer végül valamilyen úton-módon visszakerült a családhoz, a kóborló vizslára pedig a szlovákiai Léva környékén találtak rá.

Pintér Gyula hátborzongató ügyét eleinte eltűnésként kezelték, a rendőrség azonban már személyi szabadság megsértése miatt nyomoz. Azt is közölték: felveszik a kapcsolatot a szlovák társszervekkel. A szlovák rendőrség egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?