NÍNÓ

Vége a rettegésnek! Rács mögé került a notórius szatír!

A hódmezővásárhelyi szatírt már jól ismerik a városban. Többször volt már büntetve emiatt.
  • Szerző: Ripost

A Mikulás előtti napon, hajnalban próbálta levetkőztetni egyik áldozatát, a másiknak megfogdosta a nemi szervét a visszaeső szatír, aki már többször volt börtönben emiatt és más bűncselekmények miatt is kapott már büntetést

A szatírt hétfőn kapták el újra.

A férfi hajnali 5-kor gondolta úgy, hogy megszólítja az egyik hódmezővásárhelyi pékség dolgozóját, majd elkezdte fogdosni a férfi nemi szervét. A dolgozó ellökte magától és beszaladt az üzletbe és magára zárta az ajtót. A szatír azonban nem adta fel ilyen könnyen.

Fél óra múlva egy közeli bolt előtt odalépett egy másik, valószínűleg részeg sértetthez, őt vállon ütötte, majd előbb a sértett kabátját megfogva felfelé húzva, majd pedig a kabát alatt lévő mellényét is felfelé húzva megpróbálta azokat levenni a sértettről. A második férfi kiabálni kezdett, ezért a szatír kereket oldott.

A rendőrök kétszeres szeméremsértéssel gyanúsítják, a különös visszaesőnek tartott embert mert, korábban hasonló bűncselekmény miatt végrehajtandó szabadságvesztést kapott. Az előzetes letartóztatását azért tartották fontosnak, mert az ő esetében nem lehet kizárni, hogy megpróbál megszökni a vizsgálat elől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?