NÍNÓ

Váratlan fordulat Kaiser Ede ügyében, ekkor szabadul

Bár a nyolc emberéletet követelő móri mészárlást nem ő követte el, volt miért ülni ennyi évet, számláján többek között fegyveres rablás szerepelt.
  • Szerző: Doris

Hétfőtől újra szabad ember lesz Kaiser Ede, akit tévesen ítéltek el a móri mészárlásért. Tizennyolc évet töltött rács mögött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Blikk információi szerint Kaiser már nagyon várja a szabadulás pillanatát, bár tart is attól, hogy miként boldogul majd a szabad életben. Ez érthető, hiszen a világ rengeteget változott, nem lesz könnyű kapcsolódást találnia.

Szerencsére a családja végig kitartott mellette, az édesanyja és az édesapja rendszeresen látogatta. Kaiser a börtönben éppen most érettségizett volna, de a koronavírus-járvány miatt ez elmaradt.

„Védencem leszámolt a múltjával, többé nem akar bűnözőként élni. Mórról egyáltalán nem beszélünk azóta, hogy felmentették. A rá valló egykori barátnak is megbocsátott, de találkozni nem szeretne K. Attilával” – árulta el a lapnak dr. Dezső Antal, ügyvéd.

A jogi szakember hozzátette, Ede teljesen átlagos életet szeretne élni, természetes munkával tartaná fenn magát. És persze nagyon izgul, hogy milyen lesz a rácsokon kívüli élet.

És ezeket olvastad már?