NÍNÓ

Sürgős segítségre szorul a várpalotai balesetben megsérült tini anyja!

Az édesanya szállást keres éjszakára, hogy a kómában fekvő fia mellett lehessen.
  • Szerző: Ripost

A Facebookon kér segítséget a szombati várpalotai vidámparki balesetben megsérült fiú édesanyja. A tini kómában fekszik a Győri Kórházban, az anyja pedig minden percben mellette szeretne lenni.

Ezért olyan emberek segítségét kéri, akik fel tudnának ajánlani neki egy szobát, amit éjszakánként használhatna, hiszen akkor nem maradhat bent a kórházban.

"Győriek! Nem szoktam segítséget kérni,de egy kétségbe esett Édesanya részére keresek egy helyet, ahol aludhatna! A 18 éves fiát tegnap Várpalotán súlyos baleset érte és a Győri Kórházban fekszik kómában! Aki tud, kérem segítsen! Nappal a fia mellett szeretne lenni, csak éjjelre kellene a szoba! Köszönök minden segítséget!" - olvasható a Facebook-posztban.

Aki segíteni tud az édesanyának, az Erzsébet Zimánál jelentkezhet. A bejegyzést három óra alatt közel kétezren osztották már meg, aminek köszönhetően rengetegen ajánlották fel a segítségüket.

Mint ismert, szombaton működés közben eltört egy körhinta Várpalotán, melynek következtében hatan megsérültek. A mentésben a tűzoltók is segítettek, többeket kórházba kellett szállítani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?