NÍNÓ

Sokkoló felvétel: pillanatok alatt porig égett egy terepjáró az M4-esen

A lángok gyakorlatilag felfalták az egész burkolatát a járműnek, de az út burkolatot is cserélni kell az érintett szakaszon.
  • Szerző: Ripost

Brutális szerencsétlenségről számolt be a Magyar Közút közösségi oldalán. A drámai esetet a térfigyelő kamerák rögzítették.

Az M4-es úton egy terepjáró lehúzódott a leállósávra, füstölni kezdett a motortere, majd lángra lobbant és percek alatt ki is égett. Még egy kisebb robbanás is jelezte a terepjáró teljes megsemmisülését.

Hatalmas füsttel égett a terepjáró
Fotó: Magyar Közút

Szerencsére az utasok időben ki tudtak szállni a járműből, így személyi sérülés nem történt, viszont a jármű gyakorlatilag megsemmisült és a burkolatot is cserélni kell majd ezen a szakaszon.

A videó kapcsán fontos felhívni a figyelmet, hogy ha a leállósávon kell megállnunk, igyekezzünk úgy kiszállni, hogy legyen rajtunk láthatósági mellény, menjünk a szalagkorláton túli területre, hasonló esetnél érdemes az autótól megfelelően távolságra állni. Bár nem kötelező, de pont az ilyen esetek miatt érdemes porral oltó készüléket tartani a járművünkben, és ami fontos, minél hamarabb értesítsük a megfelelő hatóságokat a 112-es segélyhívó számon keresztül – hívta fel minden autós figyelmét a Magyar Közút, az eset kapcsán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?